|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   3. SREČANJE V MB!!!!!!!!!!!!!
4.10.2004 21:26:57   
Anitka
Hoj punce!

Sem sklenila, da bom kar novo temo odprla za tole naše srečanje. Punce kje ste s prijavami, sem kar malce :( Zdaj pa ne vem ali ni interesa, ali sem slba organizatorka ali pa v kakem tretjem grmu zajec tiči :zmeden::zmeden:

Torej punce (ne bom vas naštevala, da katero ne izpustim) premislite in "povejte".
Tole pa so možni datumi:

petek,8.10.
sobota,9.10.
četrtek, 14.10.
petek,15.10.
sobota, 16.10.
.
.
.

Ja srečanje bo najverjetneje spet v Europarku, ker ga je najlažje najti.

Upam, da se bom jutri po šihtu lahko veselila vaših "prijav".

Lahko noč in jutri lep dan ter izkoristite sončne žarke maksimalno!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anitka:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
4.10.2004 21:48:32   
pika74
A lohk jest tud pridem - pa mogoče še moj dragi zravn pride mal zjale past:)-:)-:)-:)-:)-?

papa

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.10.2004 9:07:27   
biba77
Hojla, Anitka,

Po moje:
petek,8.10.
ali
četrtek, 14.10.
ali
petek,15.10.

Skoraj najraje v cetrtek, ker sem cez vikende se najbolj zasedena, ob petkih pa se ni ziher, ce ne bom imela kakih vaj na faxu (in to popoldan!!! :zmeden: ) - no, saj ce se ne zmenimo prezgodaj, menda tud petki grejo (al pa pridem malo kasneje). Ob sobotah pa imam trgatve (devetega bo ziher podbiranje, kdaj pa bo glavna trgatev, pa se ne vem).

Aja, ce me sploh hocete - to bi bila moja prva udelezitev. :)

:miska:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.10.2004 9:56:05   
bambi
Jaz lahko kadarkoli, samo 08.10. ne, ker sem v LJ, imam izpit in to popoldan. Drugače pa sem prosta kadarkoli...

:rozica: Bambi

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.10.2004 18:32:05   
Anitka
Hoj!

Ja kaj je zdaj z našim srečanjem?!?!? No gremo lepo po vrtsi. Torej draga naša PIKA 74 seveda si vabljena tudi ti. Vabljene ste čisto vse!!!!! Tako da računam na tvojo udeležbo.

BIBA 77 tudi ti si dobrodošla na srečanju. Bo pa srečanje vsekakor v popoldanskem času.

BAMBI tudi tvojo željo že upoštevam, tako da drage moje punce srečanja ta teden še ne bo, ker bomo v petek držale pestke za Bambi.

Pa sobote smo izločili, tako da nam ostaneta naslednja datuma:

četrtek 14.10 in petek 15.10.

Torej prijateljice moje predrage, ki se še niste pofočkale (Tia, Gea1, Klarisa, Pia 73?, Koala, Meeryana, GoYa, ...................) dajte prijavite se. Več nas bo, lepše nam bo, pa še eno zaroto bomo na srečanju skovale, da nas coprnica :hudicek: ne bo več mučila.:sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.10.2004 18:36:54   
Anitka
Hoj!

Ja kaj je zdaj z našim srečanjem?!?!? No gremo lepo po vrtsi. Torej draga naša PIKA 74 seveda si vabljena tudi ti. Vabljene ste čisto vse!!!!! Tako da računam na tvojo udeležbo.

BIBA 77 tudi ti si dobrodošla na srečanju. Bo pa srečanje vsekakor v popoldanskem času.

BAMBI tudi tvojo željo že upoštevam, tako da drage moje punce srečanja ta teden še ne bo, ker bomo v petek držale pestke za Bambi.

Torej prijateljice moje predrage, ki se še niste pofočkale (Tia, Gea1, Klarisa, Pia 73?, Koala, Meeryana, GoYa, ...................) dajte prijavite se. Več nas bo, lepše nam bo, pa še eno zaroto bomo na srečanju skovale, da nas coprnica :hudicek: ne bo več mučila.:sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.10.2004 18:36:54   
Anitka
Hoj!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.10.2004 18:38:38   
Anitka
Madonca sem zdaj jezna :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: nekaj mi je računalnik štekal in tako je prišlo do trikratenga zapisa enega in istega sporočila. :grrr::grrr::grrr::grrr: A zdaj me bo pa še računalnik zaj....?!?!

:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.10.2004 19:48:29   
pi
Meni bi tudi ustrezalo 14.10. Ob kateri uri pa ?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

merida

(83%)

(17%)

Število vseh glasov: 199

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!