Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 2 prenosnika-katerega naj izberem? 30.7.2008 21:44:55
|
|
|
|
blonda
|
Prvega.
|
|
|
|
RE: 2 prenosnika-katerega naj izberem? 30.7.2008 21:46:39
|
|
|
|
eya
|
Aja, pa še zakaj? Cena, kvaliteta, videz,...?
|
|
|
|
RE: 2 prenosnika-katerega naj izberem? 30.7.2008 21:50:03
|
|
|
|
blonda
|
IBM vsaj po mojih izkušnjah ni neka kakovost.
|
|
|
|
RE: 2 prenosnika-katerega naj izberem? 30.7.2008 21:59:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Obadva sta baje čisto vredu ... moj ima ravno tega od Lenovo in je super zadovoljen z njim ... je pa res, da ima Dell ohišje nekoliko bolj trpežno. Če bi pa jaz zase kupovala, bi si pa definitivno izbrala HP-ja ali Toshibo in to 17''... samo so cene kar zasoljene.
|
|
|
|
RE: 2 prenosnika-katerega naj izberem? 30.7.2008 22:00:00
|
|
|
|
Olivija
|
Trenutno mene pri prenosnikih zanima samo teža - jaz bi vzela lažjega. In tipkovnico bi prej probala. Imam nekega zelo težkega Dell-a (službenega) in sem že 2x fasala heksenšus. Jaz zdaj varčujem za ta malo Toshibo.
|
|
|
|
RE: 2 prenosnika-katerega naj izberem? 30.7.2008 22:06:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IBM naj bi bili kvalitetni, tako da ne vem, zakaj naj bi bili slabsi. Jaz ima Della, sicer neko osnovno verzijo, ampak je super. Ni tezek, medtem ko sem fantovega HPja zadnjic komaj komaj nesla na rami 200 m - ze nasploh je tezek in meni ni prevec vsec. Dellovi so meni vizualno dalec najlepsi (pri meni je pac to tudi en pomemben kriteij), tipkovnico ima moj super in ja, je tudi trpezen. Tako da, jaz sem za Dell. Sicer pa pri Dell Inspironu 1525 sploh ne bi pogledala nic drugega, pa ce mi dajo zastonj Sploh beli je krasen, sem ga videla tudi v zivo in ce bi imela 778€ odvec, bi si ga ziher kupila
< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 30.7.2008 22:07:56 >
|
|
|
|
RE: 2 prenosnika-katerega naj izberem? 30.7.2008 22:12:54
|
|
|
|
urška
|
nisem brala tehničnih podatkov od obeh, predvidevam da imata oba podobne lastnosti. torej jaz bi se odločla glede na videt. torej dell.
|
|
|
|
RE: 2 prenosnika-katerega naj izberem? 30.7.2008 22:48:57
|
|
|
|
Majuska
|
Dell se mi zdi boljša izbira.
|
|
RE: 2 prenosnika-katerega naj izberem? 30.7.2008 23:02:08
|
|
|
|
Taši*
|
Drugega ne poznam, prvega pa imam sama in sem super zadovoljna z njim!
|
|
|
|
RE: 2 prenosnika-katerega naj izberem? 31.7.2008 8:37:21
|
|
|
|
NinKa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Obadva sta baje čisto vredu ... moj ima ravno tega od Lenovo in je super zadovoljen z njim ... je pa res, da ima Dell ohišje nekoliko bolj trpežno. Če bi pa jaz zase kupovala, bi si pa definitivno izbrala HP-ja ali Toshibo in to 17''... samo so cene kar zasoljene. Se strinjam, za napisano sta oba dovolj dobra. Imam pa tut jaz doma HPja z 17 inčnim monitorjem in se mi zdi zakon, če odvzamemo dolgo nalaganje Viste, to je pa že druga zgodba.
|
|
|
|
RE: 2 prenosnika-katerega naj izberem? 31.7.2008 12:52:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, oprosti, nisem čisto točno vseh lastnosti prebrala .
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?