|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   2 otroka voziti na 2 lokaciji?
24.3.2007 22:39:30   
HuAnita
Kaj mislite - newborna bi rada dala k varuški, ki še zdaj pazi Capinko, Capinko pa v vrtec septembra (samo molim, da bi dobila v vrtcu čez cesto, 5 minut peš stranuser posted image ).
Težava je, ker sem za prevoze večinoma sama, že zdaj mi je muka in cotam malega zjutraj, pa popoldne, če padeva v gužvo, je že valda nervozen...
Si ne predstavljam, kako bi zvozila oba na svoj konec, varuška je cca 4km stran, čez vse mesto oz. čez obvoznico in ind. cono (vedno gost promet...), pa potem šla ponjuuser posted image user posted image user posted image
Sploh ke ne vem, kako (če) bo s službo...
Je katera vozila 2 otroka na različne konce? To je malo Mission Inpossible, ne?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 2 otroka voziti na 2 lokaciji?
24.3.2007 23:48:38   
lelaval
Jaz vozim večja 2 v šolo na en konec (v drugo občino), najmlajšo pa na drug konec v vrtec. Vse bi še nekako šlo, pa morata  določene dneve prit prej v šolo, potem spet druge dneve ostajata dlje, pa verouk, pa izvenšolske dejavnosti - sin nogomet 3x na teden. Se mi včasih zdi, da se mi že meša, ker se vstajam ob 6.00, otroke razvozim, grem delat, popoldne pa jih zopet vozim in čakam.
Definitivno je bolje, če so na 1 kraju.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.3.2007 0:25:18   
Marogica
Mi tudi vozimo otroka na dve različni lokaciji. In to zato, ker ena izmed enot istega vrtca pač nima jaslic. In kot si že razmišljala, ni enostavno. Kakšnega pol leta nam je sedaj lažje, ker ta večjega samo do oblačilnice pospremiva, preobuje in sleče se pa sam. Tako lahko za tiste pol minute ta mlajšega pustim v avtu.

Drugo leto bo pa isto. Ta večji gre v šolo mali pa v vrtec....Ni konca ne kraja. Očitno smo "obsojeni" na to. user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.3.2007 9:01:05   
Jančika_
HuAnita, sem ti že rekla in ti bom še enkrat - daj si malo olajšaj življenje, no. Samo kolikor te poznam, si ga verjetno ne bošuser posted image . Pa resno mislim: dve uri na dan boš ponucala za to, da se boš jajcala čez celo Celje. Brezveze.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.3.2007 9:10:55   
Naty*Taja
Hoj Anitka, jaz bom ravno zarad tega kr oba v vrtec furala na isti konec. Sva se ravno včeraj z mojim pogovarjala, kdaj in če bova dala tavečjega v vrtec v podružnično šolo bližje nam. Ta je kak kilometer in pol od nas. Problem je v tem, da nimajo tu jasli in sva ga zato mogla dat v oddaljeno šolo. S tamalo bo v jeseni isto. Potem bova pa verjetno počakala, da bosta oba dost velika in ju bova skup prestavla. Tu so potem tudi prvi trije razredi, pa vsi sosedi bodo hodli sem ....
Kaj pa da bi vidva z možem vsak enega vozla pa ne gre? 

MONTIGNAC

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.3.2007 9:17:52   
vesna.com
Jst pa s peš hondo grem po otroke na dva različna konca...user posted image tko da če bi šla z avto bi se mi vse smejal...

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.3.2007 11:04:56   
frutka_
Huanita, jaz bi se odločila za najboljšo možno varianto. Oba bi vtaknila v isti vrtec!user posted image

Solution n.1:  glede na to, da jasli pri tebi niso opcija, ti predlagam da se preselite v bližino varuškinega doma,  poiščete tam kakšen vrtec in je zadeva rešena.
Solution n.2: ali pa obratno. Poiščite varuško v bližini vašega doma in vrtca...pa se ne rabite selit!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.3.2007 11:17:33   
skuštrana
HuAnita, če res želiš, da gre tamali k varuški pa se probaj z M. dogovorit, da njega on vozi..Ali pa da on vozi Capinko, ti pa tamalege..
Sicer pa, je zakomplicirano, ampak če hočeš se verjetno vse da..Se pa strinjam z Jančiko, da ne vem če se izplača 2 uri dnevno izgubit samo na razvažanju otrok...user posted image Kaj pa če res poiščeš kakšno varuško tam pri vas, na Otoku? To bi bilo še najboljše. Da ti je vse usputuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.3.2007 11:37:04   
Gordana-3
oba daj v en vrtec. ta večji bo tud fajn, da bo bratec hodil v vrtec, da bosta skupaj šla ipd. vsaj tako bomo naredili mi, upam pa, da bo junija kakšno mesto za ta manjšo. jaz svoji ta večji že sedaj trobentam, da bosta z zito skupaj šli v vrtec, ko bo zita malo zrasla. in se mi zdi, da ta večja tud komaj čaka. v naši skupini jih je kar nekaj, ki imajo bratce in sestrice v jaslih. ker že to je podvig, da zjutraj oba zrihtaš pravi čas. in ravno zjutraj bi se ta večja SAMA oblačila in ne pusti niti, da ji pokažeš kako ....

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.3.2007 15:59:59   
Gina
Jaz imam tri otroke vsakega na svojem koncu. Ni fajn. Splet okoliščin, ki ga nameravam malo uskladit septembra, vsaj kar se ta velikih dveh tiče. Te pa razumem, kar se malega tiče. Jaz ne mislim malega prestavit, čeprav ga bom morala vozit, ker se ima tukaj, v tem vrtcu tolk fajn, da posledično ni nič kaj dosti bolan, rad gre v vrtec in rad ima vzgojiteljice. Zato mi je to razvažanje sicer visoka cena, ampak vredno svojega učinka. Pa je tudi zdaj v glavnem na meni. Ma saj bo kmalu mimo. Prej ko rečeš keks otroci odrastejo. 

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.3.2007 20:46:50   
HuAnita
Jančika, saj tvoje mnenje me je spodbudilo k temu.
Je pa še ena velika težava - kja če ne dobim prostora v vrtvu?!? Kako naj že zdaj skenslam varuško, potem pa je ne bom mogla več angažirati?
M. je načeloma že to šolsko leto vozil capinko,user posted image  yeah right, ima tak urnik, da mora iti od doma ob cca 6.20user posted image user posted image user posted image , tak da razen srede, pa še to se kdaj zalomi, je on ne more voziti in pobirati. Kolikor poznam razmere, zna imeti naslednje leto podoben urnik, pa obm spet sama za vse....
Skratka, user posted image user posted image user posted image , ne vem, kaj naj.
Je pa dejstvo, da Capinka pri varuški uživa, vsaj tkao je videti, malega pa se že tudi tam veselijo... Je pa opcija še skuštrana, ampak spet na napačnem koncuuser posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.3.2007 21:10:55   
viv_
Kaj pa oba pri varuški?

Jaz upam, da bom dobila za Zarjo mesto v jaslih v istem vrtcu kot je Mirna. Baje imajo prednost, če je brat/sestra že v vrtcu, pa še v svetu staršev sem... Ni hudič, da nam ne rata.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.3.2007 21:17:43   
Anonimen
Pri nas v Kranju to sploh ni noben problem, jih veliko tako dela. Izgleda, da je Celje veliko večje ali kako.

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
25.3.2007 21:19:19   
tosja
HuAnita sedaj je čas vpisov - vpiši oba otroka v eno enoto user posted image , varuško pa obdrži, da bo kdaj vskočla in pripeljala otroke z vrtca user posted image  - če je to možno user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.3.2007 21:24:47   
Ro-La
oba k varuški ali oba v isti vrtec...pa je problem rešen

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.3.2007 22:29:29   
Nea
Septembra bom v isti godlji kot bi naj bila ti.
Takrat bo starejša še naprej hodila v vrtec ki nam je 8min od doma, user posted image v jasli v drugem mestu, jaz pa v službo na drugi konec mesta. Seveda da bom za vse sama + da me bo takoj po prihodu domov čakalo še kuhanje kosila, ker tukaj v vrtcih otroci nimajo kosilo.
To naj bi trajalo eno leto, pol pa bom lahko obedve imela v našem lokalnem vrtcu.

Bom pa neskončno srečna če bom v jaslih dobila plac za  user posted image (na čakalni listi je namreč 100 otrok), pa tudi če je v drugem mestu (8km).

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Ro-La)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.3.2007 7:16:15   
skuštrana
HuAnita, vrtec boš sigurno dobila. Sicer pa odgovor dobiš kar hitro, tako da boš vedela glede varuške....
Vem, da je Ropotuljica lani vpisala Špelo, vprašaj kako hitro je dobila odgovor.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.3.2007 15:35:02   
piščanc
najlaže bo, če sta oba v istem vrtcu ali oba pri varuški. ker če bo šla capinka v vrtec in ji tam ne bo preveč všeč, te bo itak vsakič preizkušala, če lahko tudi ona gre k varuški, še posebej, če ji je tam všeč. mališan bo pa vrtec laže sprejel, če bo tam tudi sestrica, verjemi iz izkušenj. to b še težje, kot razvoz sam.

pa če vpišeš dva otroka imaš večjo verjetnost, da bodo oba sprejeli

sicer pa res ne vem, zakaj si kompliciraš življenje in ne vpišeš oba v vrtec 5 min stran in basta

iz malega zraste veliko

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?