Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 2 messengerja na enem računalniku 21.4.2007 13:47:51
|
|
|
|
Lunc_a
|
lahko imata,ampak ne moreta biti istočasno gor.saj imaš na msn-ju vpiši se z drugim naslovom
|
|
|
|
RE: 2 messengerja na enem računalniku 21.4.2007 14:33:35
|
|
|
|
Anonimen
|
no,pa sej to me je skrbelo... se pravi,da če hočeva biti obe istočasno dosegljivi,je edina rešitev,da ostane ona na w.messengerju,jaz pa na w.live messengerju. ok,se bo sprijaznila s tem... tenx.
|
|
|
|
RE: 2 messengerja na enem računalniku 1.5.2007 20:45:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Če se ne motim windows msn kar izbrišeš dol iz računalnika pa ti kar live ostane, saj je vseeno v katerega se prijavljata, v vsakem msn sprejme up.ime in geslo. To, da imata dva različna je sama zmešnjava in nič druga. Pa nov je itak dosti boljši, kar naj se v tega prijavlja, kot ga ti uporabljaš, onega pa v nadzorni plošči pod dodaj in odstrani programe izbriši,če se bo dalo. Vsakih se dogaja tudi to, da se pojavljata kar oba kot ikonici v desnem spodnjem kotu, tako, da zna to biti prav nadležno.
|
|
|
|
RE: 2 messengerja na enem računalniku 1.5.2007 23:21:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Babygirl, to imata potem vsaka svoj profil in nima veze z MSNjem. Ce hoceta bit prijavljeni OBE HKRATI, zal potrebujes Windows msn in MSN Live. Ali pa zloadaj hcerki yahoo messsenger - ima lahko tudi kontakte z W. MSN-jem in polno lepih smajlov je (samo dodajat jih ne mores, imas pa veliiiiiiko vec mezikov). LP, Ribica
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?