Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 2 malo bolj vidni crti sem ali nisem 22.3.2006 10:41:55
|
|
|
|
smejca
|
Če sta vidni pomoje ni dvoma, da si nosečka. Da se test zmoti pozitivno je skorajda nemogoče. Čestitke!!!
|
|
|
|
RE: 2 malo bolj vidni crti sem ali nisem 22.3.2006 10:49:13
|
|
|
|
janja 27
|
današnji testi so skor 100 % zanesljivi tko da vse čestitke !!
|
|
|
|
RE: 2 malo bolj vidni crti sem ali nisem 22.3.2006 10:51:43
|
|
|
|
rusmira
|
hvala za vase cestitke al je to mogoce ker sma poskusila pred dobrim 8 dni , al je mogoce da se tak hitro vidi,ker jaz nimam redne M al je res to , da bi nama uspelo prvic
|
|
|
|
RE: 2 malo bolj vidni crti sem ali nisem 22.3.2006 11:00:43
|
|
|
|
nelly
|
Tudi jaz mislim, da če si zagledala da si srečka . Čestitam.
|
|
|
|
RE: 2 malo bolj vidni crti sem ali nisem 22.3.2006 12:44:16
|
|
|
|
Maj78
|
Jaz menim da če sta , potem si srečka lahko pa greš še v laboratorij dat kri da se prepričaš 100%. Drugače pa uživaj in Čestitam! Lp
|
|
RE: 2 malo bolj vidni crti sem ali nisem 22.3.2006 14:22:35
|
|
|
|
janja 27
|
jaz sem tudi imela neredne vendar ko sem nardila test in so ble sem bila noseča tko da se nimaš kaj sekirat....in po moje ni važ kdaj sta ...nč ne štej dneve....pozdravček
|
|
|
|
RE: 2 malo bolj vidni crti sem ali nisem 22.3.2006 14:47:11
|
|
|
|
zorica
|
Kateri test pa si delala ?
|
|
|
|
RE: 2 malo bolj vidni crti sem ali nisem 22.3.2006 15:03:48
|
|
|
|
brina_3
|
ČESTITKE mirno nosečnost
|
|
|
|
RE: 2 malo bolj vidni crti sem ali nisem 22.3.2006 15:12:12
|
|
|
|
Anonimen
|
po moje testi ne lažejo... Nati
|
|
|
|
RE: 2 malo bolj vidni crti sem ali nisem 22.3.2006 15:27:05
|
|
|
|
rusmira
|
hvala za odgovore,ja neridila sam kar dva enega zjutraj enega glih zdaj, romed pa baby chec mislim da tak pise.oba sta pokazala po dve .zjutraj so bile kar vidne danes pa malo bolj,klicala sem G pa je reko da je bi to bilo kar prezgodaj,z mozem sma poskusila 14 marca danes smo ze 22 tak da sem malo zmedena. to se pravi komaj 8 dni ampak so nastali simptomi( suha usta mam,lulam kar prevec,joske so malo zrasle in bradavicke so se razsirile aja kadim normalno. al dva dni naazaj pa kot nora kadim in glih danes sem vidla da mam kar nekaj belega perila ,stem da ga nikoli nisem mela in kar pekoce je) tak da je G me komaj naroco v cetrtek 30 ,pa bomo vidli kaj je upam da sem .ampak sem kar zmedena res moza pa samo ja nebi rabila se naredit testa,pac sem ga neredila ker me se bolj vlece zdaj pa nevem, v cetrtek bom pac bolj izvedela.hvala vsem res od in upam da bi bilo to kar si zelim. aja se to zadnjo M sem mela 27feb-do4marca ,in ih mam vsakih 40 do 50 dni .zdaj al je res to to al ne nevem, testi kazejo pac hvalallllllllllla pozdravcek
|
|
|
|
RE: 2 malo bolj vidni crti sem ali nisem 22.3.2006 21:16:02
|
|
|
|
KODA
|
čestitke
|
|
RE: 2 malo bolj vidni crti sem ali nisem 22.3.2006 23:49:32
|
|
|
|
Barbk
|
Bravo Rusmira za .Sem vesela za novo srečko .Najčepših 9 mesecev ti želim.Da se ti prav vse kmalu pridružimo. Barbk
|
|
|
|
RE: 2 malo bolj vidni crti sem ali nisem 23.3.2006 7:17:37
|
|
|
|
NATAŠI
|
čestitke, naj bo zdrava in lepa nosečnost brez zapletov
|
|
|
|
RE: 2 malo bolj vidni crti sem ali nisem 23.3.2006 8:10:34
|
|
|
|
Grizo
|
so , mislim da tu ni dvoma, sploh če si test dvakrat naredila in je bil obakrat +. Tudi po mojem ti lahko čestitamo! Pa sporoci, kako bos opravila 30. pri G.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?