Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 2 črtici še pred izostankom M?? 13.8.2008 7:19:02
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
mogoče
|
|
|
|
RE: 2 črtici še pred izostankom M?? 13.8.2008 8:31:15
|
|
|
|
Naja30
|
Vau, 8 dni prej je pa res hitro. Zdaj ti ostane samo čakanje. Ko ti bo zamujala, pa naredi še enega za potrditev.
|
|
|
|
RE: 2 črtici še pred izostankom M?? 13.8.2008 11:50:09
|
|
|
|
Kranjcanka
|
Ja, sevede lahko. V urinu je med nosecnostjo hormon hcg, ta povzroci med drugim izostanek menstruacije. Torej je smiselno, da je prisoten, ze pred izostankom. Jupi :) Lp
|
|
|
|
RE: 2 črtici še pred izostankom M?? 13.8.2008 11:54:59
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kranjcanka Ja, sevede lahko. V urinu je med nosecnostjo hormon hcg, ta povzroci med drugim izostanek menstruacije. Torej je smiselno, da je prisoten, ze pred izostankom. Jupi :) Lp ... ...
|
|
|
|
RE: 2 črtici še pred izostankom M?? 13.8.2008 17:18:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Test sem danes še enkrat ponovila in res sta 2 črtici, sicer je druga bolj rahla, je pa le. Kar ne morem verjeti. Imam že eno hčerko, staro 22 mesecev. Upam, da ne bo M in da smo zares noseči. Lep pozdrav vsem, pa hvala za odgovore.
|
|
|
|
RE: 2 črtici še pred izostankom M?? 14.8.2008 15:02:43
|
|
|
|
*talcy*
|
ja je mogoče jaz sem ga delala tud tolk časa prej zdaj sem pa v 31 tednu
|
|
|
|
RE: 2 črtici še pred izostankom M?? 14.8.2008 15:53:59
|
|
|
|
krfjolca
|
Nekatere ženske pač izločajo več hormona in zato testi prej zaznajo. Meni je tudi pokazal že veliko prej - v prvi nosečnosti 4 dni, tokrat pa 5 dni prej. Čestitke
|
|
RE: 2 črtici še pred izostankom M?? 14.8.2008 16:08:32
|
|
|
|
pokica_
|
Joooj kk ste lahko srečne, da vam tolk hitro pokaže , sploh pa da postanete . Upam, da bo meni tudi kdaj upelo zagledat tale čudež na testku . LP
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?