srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Moj mali je bil v 28. tednu težek nekaj čez 900 g A ti to resno? Moj je bil v 20. tednu 1040, zdaj pa res ni čudno, da me sprašujejo, če nosim dvojčka, ko imam komaj septembra za rodit, trebuh pa velik. Srki v 20 tednu ni mogel tehati več kot 500-600g-še to je kr veliko, ker drugače je plod starejši in ne večji! pomoje si malo pomešala! Drugače sem pa bila jaz se mi zdi da na UZ okoli 25-26 tedna in je bila mala težka cca. 850g, v 32 tednu je bila težka 2300g v 37 tednu 3200g, v 38 se je rodila z 3670g! Ne, ne, nisem pomešala, tudi v materinski knjižici tako piše. Razen, če je on narobe stehtal. Mi je pa med. sestrra rekla oz. se začudila "a vaš črviček je že tako težak", rekel pa ni noben nič, da ne bi bilo možno, čeprav zdaj sama zelo dvomim, da je pravilno stehtal. Mogoče je pa tisti prvotni datum PDP-ja bolj točen, kot ta, ki so mi ga prestavili kar za 15 dni. Ah, po mojem se je G res zmotil, ker v bistvu nisem vedela, koliko tehtajo pri določenih tednih, ker v prvi nosečnsoti mi tega G ni nikoli delal.
|