Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 24 ur, soočenje štirih&cene živil sky high! 23.1.2011 20:52:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisem gledala, itak. In - pozdravljam podražitev živil, bo vsaj konec nespoštovanja in preseravanja s hrano.
|
|
|
|
RE: 24 ur, soočenje štirih&cene živil sky high! 23.1.2011 21:05:25
|
|
|
|
Colt
|
Heh Milionarka...tukaj ti pa dam prav. To bi bil en od dveh razlogov ki bi jih navedel da sem za podražitev. Torej ta in drugi, da naj pridelovalec dobi vsaj za dostojno preživetje. Jih mam pa ene 6 razlogov proti...prevladujejo seveda marže ki očitno nimajo nobenih meja. G
|
|
RE: 24 ur, soočenje štirih&cene živil sky high! 23.1.2011 22:43:26
|
|
|
|
mika
|
Tista gospa na levi (predstavnica trgovcev) ni znala ven spravit enega dejstva, samo mahanje s statistiko. o tem sem pisala pri temi o pokojninski reformi. najemajo in mastno plačujejo zunanje strokovnjake, sami pa nimajo poooooooojma, kaj jim podatki sploh govorijo. Radičeva pa mi zgleda kar razumna ženska, vsaj koliko jo spremljam. Ona je sicer proti uzakonjeni marži, sam potem ko je slišala razlago ostalih dveh sogovornikov je dala občutek, da bo pretehtala vse možnosti, ker teh podatkov očitno ni imela.
|
|
|
|
RE: 24 ur, soočenje štirih&cene živil sky high! 23.1.2011 22:50:33
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka In - pozdravljam podražitev živil, bo vsaj konec nespoštovanja in preseravanja s hrano. S tem se ne morem strinjat. Tisti, ki se preseravajo s hrano, se bodo ob podražitvi še naprej. Udarilo bi le tiste, ki si jo že sedaj teško privoščijo. Preseravanja ne prepreči nobena podražitev, če človek nima osnovnega spoštovanja.
|
|
|
|
RE: 24 ur, soočenje štirih&cene živil sky high! 24.1.2011 0:14:04
|
|
|
|
Lilu23
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka In - pozdravljam podražitev živil, bo vsaj konec nespoštovanja in preseravanja s hrano. S tem se ne morem strinjat. Tisti, ki se preseravajo s hrano, se bodo ob podražitvi še naprej. Udarilo bi le tiste, ki si jo že sedaj teško privoščijo. Preseravanja ne prepreči nobena podražitev, če človek nima osnovnega spoštovanja. se popolnoma strinjam
|
|
|
|
RE: 24 ur, soočenje štirih&cene živil sky high! 24.1.2011 7:39:00
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Nisem gledala, itak. In - pozdravljam podražitev živil, bo vsaj konec nespoštovanja in preseravanja s hrano. Jaz se tudi ne strinajm s tem, ker to bo najbolj prizadelo tiste, ki že tako nimamo/nimajo nič, ostalih ne bo.
|
|
|
|
RE: 24 ur, soočenje štirih&cene živil sky high! 24.1.2011 15:07:05
|
|
|
|
Colt
|
Všeč mi je bilo da je Radičeva pokazala posluh za dialog...imam pa občutek da ni realno seznanjena kaj se sploh dogaja na tem področju. Mika, če dovoliš en droben popravek...takšne strokovnjake ki bodo zagovarjali uboge veletrgovce sicer oni mastno plačajo, to je res...ampak ta denar gre predvsem iz prvega in zadnjega v tej verigi. Torej pridelovalec in potrošnik. Če pa si nekje tu vmes (posrednik/trgovec/špekulant) pa si seveda zmagal. G
|
|
RE: 24 ur, soočenje štirih&cene živil sky high! 24.1.2011 17:31:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Nisem gledala, itak. In - pozdravljam podražitev živil, bo vsaj konec nespoštovanja in preseravanja s hrano. Jaz se tudi ne strinajm s tem, ker to bo najbolj prizadelo tiste, ki že tako nimamo/nimajo nič, ostalih ne bo. Me veseli, da se ne strinjate. Žal je pri hrani večkrat tako - manj ljudje imajo - bolj jo mečejo v smeti in slabše jedo (beri več pripravljene in junk hrane). In obratno, več ljudje imajo, bolj hrano spoštujejo. Ni vedno tako, je pa presenetljivo pogosto, čeprav osnovna logika narekuje drugače.
|
|
|
| Stran: [1] |
TAŠČAnataly33Ali se razumete s taščo?DA (
69%)
NE (
31%)
Število vseh glasov: 139Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!