Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 23 teden.....vprašanje za brcike in joški... 28.6.2006 15:27:24
|
|
|
|
BarbaraO
|
Vse napisano mislim, da je povsem normalno. Otrok se čez dan večkrat obrne, tako da lahko brce enkrat čutiš spodaj, spet drugič v rebra, tretjič v ledvica... Skratka, če je živahen, kar mora biti, ga čutiš pravzaprav povsod. Pri meni je tako, da dokler sem sama aktivna (se premikam, gibljem, hodim itd.), otroka pravzaprav ne čutim. Ko pa se umirim, začne delati on. Domnevam, da si čez dan precej v 'muvingu', zato otroka čutiš zjutraj in zvečer, ko si bolj pri miru. Menda moraš čutiti vsaj 10 otrokovih gibov čez cel dan. Nekaj dni bodi pozorna na otrokove gibe in jih namenoma štej (lahko, da jih boš naštela 5 zjutraj in 5 zveče - to bi torej moralo zadostovati). Če si kljub temu v dvomih, ne odlašaj, ampak se posvetuj s svojo ginekologinjo, da ne boš v skrbeh. Kar se tiče dojk, pa tudi najbrž ni nič nenavadnega. Vsaki se odzivajo po svoje. Ti jih redno maži, pa ne bo strij (razen, če jim nisi res podvržena). Prijetno nosečnost in čim manj skrbi ti želim!
|
|
|
|
RE: 23 teden.....vprašanje za brcike in joški... 28.6.2006 15:31:41
|
|
|
|
TINA ZAJEC
|
oj, evo tudi jaz sem v 23. tednu in se ravno danes sprašujem kaj je s temi brcikami:) tudi mene zanima a je to ok, kakšen dan je cel cirkus, danes recimo je pa zelo mirno. sicer pobrcava pupika, ampak vseeno... veš kaj, jst mislim, da je to normalno, dokler brca, pa zdej je še relativno majhna, pa še zadaj jo nosim. pa še vroče je, komu se pa da non stop neki opletat::))))))) boš videla zvečer, ko se boš uimirila, jst tudi ponoči, ko grem na wc čutim.....mogoče ti je pa danes ravno ponoči žural mali:))) ni panike, samo pogumno naprej-čeprav moram priznat, bolj sem noseča, bolj me skrbi.....kaj pa vem, hormoni verjetno:) pa lp od naju
|
|
|
|
RE: 23 teden.....vprašanje za brcike in joški... 28.6.2006 15:34:16
|
|
|
|
kati*
|
normalno je, da otrok ne brca vsak dan enako - se pozna, zdaj ko je vročina, se verjetno ti malo slabše počutiš in malček tudi iztekanje mleka je normalno in ponavadi je to dober znak, da bo dovovlj mleka
|
|
RE: 23 teden.....vprašanje za brcike in joški... 28.6.2006 16:23:28
|
|
|
|
naja78
|
ste me pomirile...... še nekaj...ko začne brcat je to 1 gib,ali tok gibov kokrat pobrca....???
|
|
|
|
RE: 23 teden.....vprašanje za brcike in joški... 28.6.2006 17:05:05
|
|
|
|
BarbaraE
|
Ja sem štela tako - je pobrcal-a - en gib. In potem, ko se je malo umiril-a in potem spet brca - nov gib. Če je pa non stop brcal-a potem sem štela kot en gib. Upam, da me razumeš, kako mislim. Lepo in mirno nosečnost še naprej. Barbara
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?