Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
22.teden, pa še vedno ne čutim brc............. 11.5.2008 11:23:34
|
|
|
|
ključek
|
punce, je to pravilno, normalno???? vse druge, s katerimi se pogovarjam (forum ali pa kolegice), so že pred 20 tednom čutile brce, jaz pa še vedno nič. in zdej se sekiram 100% na uro, ker naj bi do 22 tedna vse čutile brce. jaz pa še vedno nič. mi lahko lepo prosim, opišete vaše izkušnje z brcami - v katerem tednu?? mislite, da bi morala k G na pregled, ali imam še čas??? hvala in lep pozdravček.
< Sporočilo je popravil Me to you -- 11.5.2008 11:30:06 >
|
|
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 11.5.2008 11:44:24
|
|
|
|
bskrle
|
A imaš PDP po zadnji menstruaciji ali po UZ?
|
|
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 11.5.2008 12:14:27
|
|
|
|
Blacky30
|
Čisto normalno. Nič panike. Jaz sem v prvi brcike začutila v 19. tednu, v drugi pa šele v 20. tednu, čeprav pravijo, da bi naj drugič začutila veliko prej. Je pa tudi velika razlika, če si bolj med okroglimi, tiste začutimo veliko kasneje kot suhice. Jaz sem drugo začela z 10 kg več kot prvo, zato sem tudi brcike začutila kasneje. Saj bo......
|
|
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 11.5.2008 13:38:10
|
|
|
|
ključek
|
A imaš PDP po zadnji menstruaciji ali po UZ? glede na zadnjo menstruacijo. in sicer 14.9. (po izračunu G). glede na velikost ploda pa 6.9. in ko sem si sama na RR računala, je tudi datum 6.9.
|
|
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 11.5.2008 13:40:11
|
|
|
|
ključek
|
Je pa tudi velika razlika, če si bolj med okroglimi, tiste začutimo veliko kasneje kot suhice. Jaz sem drugo začela z 10 kg več kot prvo, zato sem tudi brcike začutila kasneje. jaz sem na začetku shujšala 8 kg, zaradi bruhanja, nisem med suhicami, niti nisem zelo okrogla. na 169 cm imam 69 kg (pred nosečnostjo), sedaj jih imam pa 70.8 kg. sem pa bolj široka čez boke, če to kaj vpliva??
|
|
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 11.5.2008 13:53:34
|
|
|
|
rija
|
jaz bi se na tvojem mestu obrnila na ginekologinjo. pa to čimprej. ne zato, ker bi bilo kaj narobe, ampak predvsem zato, da se boš nehala sekirat.
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 11.5.2008 14:02:36
|
|
|
|
Vali 81
|
jaz pa sem med TA MOČNIMI kar veliko kg imam preveč in vseeno sem brcike čutila nekje v 13 oz 14 tednu pomoje najboljše da stopiš do ginekologa boš vsaj bolj mirna pa veliko sreče
|
|
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 11.5.2008 14:21:16
|
|
|
|
ključek
|
ko z angelsoundom poslušam, srček slišim. vsaj to me malo pomiri.
|
|
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 11.5.2008 14:22:37
|
|
|
|
AnciM
|
Me to you, kaj pa morfologija? Si že bila? Po tednih si ravno tam in tam G premeri celega dojenčka in pogleda , čeje vse v redu z njim.
|
|
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 11.5.2008 14:25:16
|
|
|
|
gloria
|
Jat sem ih tud ta teden začela čutit(22t2d),ampak recimo torek/sredo kr dosti,konc tedna pa bolj mal ali pa nič....baje da je to normalno ker so na začetku bolj nežne....
|
|
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 11.5.2008 14:25:20
|
|
|
|
ključek
|
ja, 29.4. sem imela morfo. in rekel je, da je vse ok, sicer je bil dojenček bolj miren, ne preveč živahen, amapk je vse lepo razvito. ampak me skrbi zato, ker vse druge, ki so noseče isto časa ali še manj, že dolgo čutijo brce. jaz pa nič, razen kdaj občutim kot bi mi počil balonček. baje to so brce, amapk zeloooooooooo rahle. imam prav?
|
|
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 11.5.2008 14:33:09
|
|
|
|
Blacky30
|
Vali 81, v 13. tednu čutiti brcike?! Si sigurna, da ni šlo le za pretakanje po črevesju? Ker to pa se mi ne zdi mogoče. Otroček je takrat velik šele 7 cm. Ne vem no...vem pa, da marsikatera zamenja brcike za ostalo dogajanje v črevesju in trebuhu.
|
|
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 11.5.2008 14:33:46
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Kaj ti pa piše v materinski knjižici kje imaš posteljico? Če je spredaj, najbrž zaradi tega še ne čutiš brc. Jaz sem jo imela spredaj in sem prave brce čutila pozno, pa tudi potem niso bile zelo močne.
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 11.5.2008 14:34:48
|
|
|
|
gloria
|
pri meni so tud take kot da bi balonček počil ....in to ih opazim ko mirujem,recimo zvečer....včasih si opazujem trebušček ko ležim če se bo kaj premaknil in se ne....brala sem da je to normalno ker ma še dovolj prostora.V sredo ko sem imela pregled me je gin.vprašal če že čutim in sem rekla da mogoče malo in če je to ok...povedal mi je da je vredu in da bom v naslednjih tednih začela bolj čutit...zdaj se še ne sekiram bom se pa od drugega tedna če ne bo kaj bolj brcal
|
|
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 11.5.2008 14:38:39
|
|
|
|
ključek
|
Kaj ti pa piše v materinski knjižici kje imaš posteljico piše mi - spredaj. potem bo zgleda tako kot pri tebi. pa si tudi ti imela bolj majhen trebuh??
|
|
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 11.5.2008 14:39:28
|
|
|
|
ključek
|
pri meni so tud take kot da bi balonček počil ja, je kr hecen filing. najprej sploh ne veš, kaj je to, ali si lačen ali kaj???
|
|
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 11.5.2008 14:58:23
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Kaj ti pa piše v materinski knjižici kje imaš posteljico piše mi - spredaj. potem bo zgleda tako kot pri tebi. pa si tudi ti imela bolj majhen trebuh?? Jp. Roditi sem šla z obsegom okoli 100 cm.
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 11.5.2008 15:07:51
|
|
|
|
gloria
|
Sem šla gledat v materinsko in men tudi piše posteljica spredaj...pol je to to....
|
|
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 11.5.2008 15:30:25
|
|
|
|
ključek
|
pol je to to.... upam!! se midve še tipkava pr septembrkih, ne??
|
|
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 11.5.2008 16:24:50
|
|
|
|
Tinky
|
Jaz sem prve brcike začutila pri 23. t in buši je bil komaj viden.
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 11.5.2008 16:57:00
|
|
|
|
gloria
|
Me to you mi dve se tipkamo pri septembrkih ....
|
|
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 11.5.2008 17:24:35
|
|
|
|
lindy
|
Oh nč se ne sekiraj, jest sem mojo pupiko začela dobro čutit šele zdaj pa sem v 30 tednu, prej pa tudi čisto malo, tko da pomoje je čist odvisn pri vsaki, ne verjamem pa tistim ki so kao čutle že pri 16 pa 17 tednu al pa še prej!
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 11.5.2008 17:54:11
|
|
|
|
BUŠICA
|
nič sekirat-tudi jaz imam spredaj posteljico in prav zaradi tega sem čutila brcike dosti bolj pozno, tam okoli 25., 26. tedna. do takrat sicer sem nekaj čutila , samo se ni dalo razbrat točno kaj bi to bilo-hja prvič ! te bo še nabrcalo, da joj!
|
|
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 11.5.2008 18:14:27
|
|
|
|
ključek
|
te bo še nabrcalo, da joj! že komaj čakam!!! pa hvala za vaše izkušnje, sedaj sem bolj pomirjena, saj me je že res skrbelo.
|
|
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 11.5.2008 20:10:21
|
|
|
|
Vali 81
|
ČE SO BRCE SO BRCE IN JA ČUTIM KJE IMAM ČREVESJE. res da so bile zelo nežne in sem jih čutila zelo nizko skoraj v nožnici
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?