Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 20 mesečnica in kakanje 29.6.2009 21:46:43
|
|
|
|
liliana
|
In kje je problem, če kaka......? Se pač pokaka zvečer...... Naša je stara dve leti in ko kaka nas podi iz sobe, ali pa se skrije za kak fotelj......pač otroci želijo imeti tudi mir za kakanje.....kot mi odrasli, ki tudi ne kakamo vsem na očeh.....
|
|
|
|
RE: 20 mesečnica in kakanje 29.6.2009 21:55:51
|
|
|
|
hubi
|
Stara je šele 20 mesecev, daj ji čas, da dozori.
|
|
|
|
RE: 20 mesečnica in kakanje 1.7.2009 18:38:50
|
|
|
|
Blink1
|
Kar čas ji dajte. Samo ne je silit, ker se lahko zgodi, da sploh ne bo hotela kakat. To je še veliko huje.
|
|
RE: 20 mesečnica in kakanje 2.7.2009 11:50:14
|
|
|
|
Žaži
|
Moj ima 21 mesecev in okoli kahlice samo hodi, tudi v vrtcu samo sedi gor in nič ne naredi. Tako da bodi vesela, da se vsaj polula, za vse ostalo ima pa še veliko časa. Da hoče za kakanje mir pa ni nič čudnega, moj gre tudi nekam stran počepnit in me s kotičkom očesa opazuje, da mu ja dam mir
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?