Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 20 letnica Slovenske Vojske. 16.5.2011 7:54:11
|
|
|
|
alda
|
Hay HOO lets goooooooo!! vas je bilo fajn gledat v unem dežju, prav mal straho spoštovanja človek dobi /gledala reportažo na info tv/
|
|
RE: 20 letnica Slovenske Vojske. 16.5.2011 8:04:44
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda Hay HOO lets goooooooo!! vas je bilo fajn gledat v unem dežju, prav mal straho spoštovanja človek dobi /gledala reportažo na info tv/ ja sej, dons bojo pa vsi bolani - no al pa vsaj polovica - tisti k jim niso pustil kapuce nost-mamo doma enga tazga - je pršu dam čist zmrznjen
|
|
|
|
RE: 20 letnica Slovenske Vojske. 16.5.2011 8:16:11
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: alda Hay HOO lets goooooooo!! vas je bilo fajn gledat v unem dežju, prav mal straho spoštovanja človek dobi /gledala reportažo na info tv/ ja sej, dons bojo pa vsi bolani - no al pa vsaj polovica - tisti k jim niso pustil kapuce nost-mamo doma enga tazga - je pršu dam čist zmrznjen pa saj so vojaki, ja jih ne bo dež položil .....hec , ne zdaj , ko šiptar na špeh
|
|
RE: 20 letnica Slovenske Vojske. 16.5.2011 17:08:54
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ja sej, dons bojo pa vsi bolani - no al pa vsaj polovica - tisti k jim niso pustil kapuce nost-mamo doma enga tazga - je pršu dam čist zmrznjen Dobr nas je napralo ja. jaz sem eden izmed tistih srečnežev ki jim niso ''pustili kapuc dat gor''. Wii...ampak so far so good.
|
|
RE: 20 letnica Slovenske Vojske. 16.5.2011 22:09:32
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ja sej, dons bojo pa vsi bolani - no al pa vsaj polovica - tisti k jim niso pustil kapuce nost-mamo doma enga tazga - je pršu dam čist zmrznjen Dobr nas je napralo ja. jaz sem eden izmed tistih srečnežev ki jim niso ''pustili kapuc dat gor''. Wii...ampak so far so good. Ah, ti je vsaj mal možgane prepral . Sori Colt, se nisem mogla zadržat, sam se mi zdiš zadnje čase tako nastrojen . Zdaj ne vem kaj ti manjka (mogoče samo ena dobra partija seksa ) al te samo JU muči
|
|
|
|
RE: 20 letnica Slovenske Vojske. 16.5.2011 22:13:49
|
|
|
|
birdy
|
Mamo od fotra kolega v Ameriki in tam so pa praznoval mislm da že v sredo, al pa četrtek, kako to?
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?