Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 20 let delovne dobe - nagrada 26.12.2007 15:14:34
|
|
|
|
anajmad
|
Jst sem dobila 534 eu neto.
|
|
RE: 20 let delovne dobe - nagrada 26.12.2007 17:48:16
|
|
|
|
dulcinea
|
Mene pa zanima, če se dobi nagrado za 10 lwt vse delovne dobe al za 10 let pri istem delodajalcu?
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: 20 let delovne dobe - nagrada 26.12.2007 18:34:44
|
|
|
|
anajmad
|
Dobi se za 10 let delovne dobe. moraš pa biti neprekinjeno zaposlen,kolkr jst vem.Oz. se štejejo res vse delovne dobe, mislim let.
|
|
RE: 20 let delovne dobe - nagrada 26.12.2007 18:44:46
|
|
|
|
lex
|
moj je letos dobil neto okoli 400€ za 10 let delovne dobe (to ti pripada po kolektivni) in za 10 let pri isti firmi konec leta še kristalne kozarce (to vedno dobijo)
|
|
RE: 20 let delovne dobe - nagrada 26.12.2007 19:47:41
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: anajmad Dobi se za 10 let delovne dobe. moraš pa biti neprekinjeno zaposlen,kolkr jst vem.Oz. se štejejo res vse delovne dobe, mislim let. Ja saj to sem mislila. Delovne dobe, kot ti piše na plačilni listi. Kar sem bila na zavodu al pa sem si sama plačevala je pa pokojninska doba.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: 20 let delovne dobe - nagrada 26.12.2007 20:27:01
|
|
|
|
abj
|
Jubilejna nagrada za 20 let lahko znaša do 689 eur, da se ti to ne všteje v davčno osnovo. Potem pa je še odvisno, katera kolektivna pogodbe zvezuje tvojega delodajalca.
|
|
|
|
RE: 20 let delovne dobe - nagrada 27.12.2007 19:27:37
|
|
|
|
ZARA
|
Najlepša hvala, super ste!!
|
|
RE: 20 let delovne dobe - nagrada 27.12.2007 19:38:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Tukajle poglej, imaš po dejavnostih: http://www.sindikat-pergam.si/pergam_obvescevalec/sindikalna_lista.php Samo čudno s emi zdi, da je zdaj napisano, da se šteje delovna doba pri zadnjem delodajalcu, ker kolikor vem, so spet nazaj spremenili, na skupno. Tam pa piše, da razen v gostistvu, se upošteva delovna doba pri zadnjem delodajalcu. No, pri nas je šefica rekla pred dvema mesecema približno, da se zdaj spet upošteva skupna delovna doba, pa nismo gostinstvo. Lahko pa da se je zaj...
|
|
|
|
RE: 20 let delovne dobe - nagrada 3.1.2008 11:08:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj mož je v sedanji firmi delal tri leta in je dobil nagrado za 20.let delovne dobe.
|
|
|
|
RE: 20 let delovne dobe - nagrada 3.1.2008 11:12:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo to je pa res odvisno od kolektivne pogodbe. Nekje jo dajo za skupno dobo, nekje pri zadnjem delodajalcu. Zara, katera velja za tvojga?
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?