Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 20 colsko kolo za 6letnico 13.3.2010 15:27:41
|
|
|
|
ajsek
|
Jaz izkušenj sicer nimam, ti pa predlagam, da naj ti dodatna kolesa montirajo gor v tisti trgovini, kjer se jim to ne zdi problem.
|
|
|
|
RE: 20 colsko kolo za 6letnico 13.3.2010 18:52:13
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajsek Jaz izkušenj sicer nimam, ti pa predlagam, da naj ti dodatna kolesa montirajo gor v tisti trgovini, kjer se jim to ne zdi problem. dobra ideja...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: 20 colsko kolo za 6letnico 13.3.2010 19:21:29
|
|
|
|
skuštrana
|
Naša 5 letnica ima že od lani 20 colskega Shwinna, ki nima prestav in na njega gredo tudi pomožna kolesa ( mi jih sicer nimamo, ampak dobili smo jih pa). Evo, tegale imamo http://www.bike-center.si/index.php?lang=si&module=shopprod&id=18576
< Sporočilo je popravil skuštrana -- 13.3.2010 19:23:15 >
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?