Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 20%-na vse igrače Spar,Interspar JUTRI? 1.12.2008 18:54:05
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Jutri, ja.
|
|
|
|
RE: 20%-na vse igrače Spar,Interspar JUTRI? 1.12.2008 18:56:29
|
|
|
|
Klaudia
|
Leclerc ima pa v četrtek 20% na igrače, če kateri pomaga
|
|
RE: 20%-na vse igrače Spar,Interspar JUTRI? 1.12.2008 19:10:05
|
|
|
|
bumerang
|
Pa to velja za čisto vse igrače, ki jih imajo sicer v trgovini, ali samo za določene igrače na kakšni stalaži?
|
|
RE: 20%-na vse igrače Spar,Interspar JUTRI? 1.12.2008 19:20:00
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Na vse igrače.
|
|
|
|
RE: 20%-na vse igrače Spar,Interspar JUTRI? 1.12.2008 22:18:46
|
|
|
|
kokosowa palmica
|
to bo pa dobr, bom kupila kej nečakinji ,a to velja tud za barbike
|
|
|
|
RE: 20%-na vse igrače Spar,Interspar JUTRI? 2.12.2008 8:49:43
|
|
|
|
urbancek
|
Ja, solit naj se gredo, dajo reklamo tik pred zdajci. sem jo videla šele v nedeljo zvečer, ko sem že vse nabavila (v nedeljo popoldne). Uh sem bila jezna - bi kar veliko prišparala.
|
|
|
|
RE: 20%-na vse igrače Spar,Interspar JUTRI? 2.12.2008 8:53:52
|
|
|
|
Shorty_
|
Jz sem tud včeraj kupla rori dirkalno stezo
|
|
|
|
RE: 20%-na vse igrače Spar,Interspar JUTRI? 2.12.2008 17:44:51
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia Leclerc ima pa v četrtek 20% na igrače, če kateri pomaga hvala za informacijo
|
|
RE: 20%-na vse igrače Spar,Interspar JUTRI? 3.12.2008 9:49:32
|
|
|
|
Klaudia
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia Leclerc ima pa v četrtek 20% na igrače, če kateri pomaga hvala za informacijo ni za kaj. Tukaj imaš pa še vse ostale dni tega tedna. ŽAl pridejo v poštev samo še trije dnevi
|
|
RE: 20%-na vse igrače Spar,Interspar JUTRI? 16.12.2008 10:17:53
|
|
|
|
ursek
|
Haj. Shorty, kje se dobi rori dirkalan steza? Mali mi teži pa sploh ne vem kaj to je in kje jih majo. Lahko pomagaš?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?