|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   2-letnik in dojenček
20.7.2007 11:35:11   
Ropotuljica
Zivjo,
doma imamo dveletnicvo in 1,5 meseca starega dojenčka. Naslednji teden se odpravljamo na dopust - destinacija za zdaj neznana. Vemo samo, da bo to nekje v SLO, kjer ni preveč vroče in kjer bo ta starejša imela kaj za počet.
Kaj mi predlagate? Razmišljali smo o Bohinju.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 2-letnik in dojenček
20.7.2007 11:37:45   
total
Kja pa toplice,da se bo lahko kopala.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.7.2007 11:38:54   
viv_
Ja, Bohinj je lušten... Mate kopanje zunaj, notri, pa par kekčevih kočur, lahko greste z gondolo na Vogel, do Bleda ni daleč. Fajn...

Druga varianta je pa še Kranjska gora, tam žal ni zunanjega kopanja, so pa bazeni v Larixu, pa Jasna je luštna za kakšen sprehod...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

Neposredna povezava do sporočila: 3
20.7.2007 11:42:18   
Aja32
Pokljuka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.7.2007 11:50:04   
Maxica
Baje je v Termah Olimije tudi luštno za otroke, sama sicer še nisem bila, nikakor nam ni namenjeno, zgleda.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.7.2007 11:53:22   
total
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Baje je v Termah Olimije tudi luštno za otroke, sama sicer še nisem bila, nikakor nam ni namenjeno, zgleda.user posted image

Jaz sm bila,je luštno.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.7.2007 11:56:53   
Ropotuljica
Olimje - a je primerno za dveletnike? kaj pa animacijski program - je za tako male?

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.7.2007 8:32:47   
Primoza
Bohinj je naša priljubljena počitniška točka. Odkar je vodni park se lahko kopate tudi v slabem vremenu. Drugače je prednost veliko sence in čist zrak. Ponoči se dobro spi zaradi pravila, da se v kotlino "nateče" gostejši hladen zrak z okoliških gora.

Neposredna povezava do sporočila: 8
21.7.2007 13:45:52   
tanjaDi
Ciao,

mi imamo 2 leti starega sina in pa 3 mesece staro hčerkico, odločila pa sva se, da greva v Kranjsko goro na kekčeve dogodivščine.
Tako da bo za tavečjega sigurno zabavno, upam no.

Edina dilema je bazen, za tamalo verjeten ni primerno da jo namakam noter, kaj pravite? user posted image

LP

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.7.2007 22:07:35   
bini
TanjaDi... mene pa zanima ali tele kekčeve zadeve tečejo čez celo poletje ali je blo to sam v začetku julija???
pa tista cena za apartmaje za 3 dni npr. mi je tko nizka, da komaj verjamem... al pa je po dnevu??? no, hvala za info, če boš to prebrala user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu tanjaDi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.7.2007 13:04:02   
tanjaDi
ojla Bini,

kekčeva doživetja potekajo od 01.04.-30.11.07, ponudba pa je za 2, 5 in 7 dni, in to izbiraš med dvemi hoteli, cene pa so na osebo, vsaj tako je v moji ponudbi. npr. 2 polpenziona v enem hotelu je 99 eur, v drugem 125 eur in to daš krat dva, otroci do 12 let gratis.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.
5 idej za zimski družinski izlet
Čudovite zimske dneve lahko izkoristite tudi za kakšen zanimiv potep z mularijo na prostem. Za vas smo našli pet predlog...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?