|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   2-3 letniki še spijo opoldne?
12.2.2005 20:40:46   
Meggi

Moja princeska je to opravilo čisto opustila doma med vikendi že skor pri dveh letih. Povejte mi a je to normalno? Očitno ima dovolj energije za cel dan, ker niti ne kaže utrujenosti in s tem sitnobe. ME PA RES ČUDI. Zakaj ? Jaz sama bi po kolisu (vsaj med vikendom ob dogledni uri in količini)SLADKO ZASPALA.

Ne vem ali me že daje pomladna utrujenost, a sem za direkt u postlo. Ne da se mi ništa, kaj šele vikend čiščenja. Na plan z idejami.

p.s. zvesti mož me že opominja da bom skakala do plafona ko bom dobila račun za www skakanje po netu.

Morda mi bo to dal poleta, nimam pojma,........

In s katero temo sem začela?
Neposredna povezava do sporočila: 1
12.2.2005 20:43:14   
Anonimen
Meggi, da nisi ti tut :nosecka:, k si utrujena.-...:zmeden2:

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.2.2005 20:47:05   
india
Meggi, moja najstarejša je popoldansko spanje opustila pri enem letu, ta druga je spala do šole, ta tretja do dveh let, sin do enega leta, najmlajša hči spi še zdaj pri skoraj 4 letih vsak popoldan. Kako bo Mark, pa ne vem, vendar glede na to kako se obnaša sedaj, bo verjetno buden kmalu kar 24 ur dnevno:hudicek::bravo::bravo:!!!

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.2.2005 20:48:56   
Meggi

Moja draga Ribica,................

žal ni temu tako,........ tetkafletka je ravn odšla nazaj in tam naj ostane,...........

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.2.2005 20:51:26   
Pia73
Je normalno. Moj je tudi nehal pri 2,5 letih in nato še začel podaljševati čas, ko gre spat. Jaz bi imela raje, če bi še spal opoldne, je bilo tak fajn zraven zalegnat,...

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.2.2005 21:04:36   
Anonimen
Moj pri skoraj treh letih čez dan doma spi po 3 ure. V vrtcu pa manj. Kakšno uro in pol, ker ima težave, ko ne eno uro ne more zaspati.

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.2.2005 21:08:00   
Erdbeere
Naša tud nekje od drugega leta ne spi več...ampak ob 7-ih pa dol pade in spi do nekje 9-ih al pa še dlje

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.2.2005 21:40:26   
E_jen
Naš triletnik vsak dan po kosilu spi 2-3 ure.9nebesa Gre kar sam spat.

Zvečer pa od 8 pa do 6 zjutraj, pa še vmes se kaj zbudi. :(

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.2.2005 21:41:10   
nejcko
Naš je star 3 leta in 3 mes in vsak dan spi najmanj uro in pol _(drugače ni za preživet).

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.2.2005 22:26:10   
puri
Naš je pri dveh letih nehal spati popoldne,....pa mi to še bolj odgovarja, ker gre potem zvečer prej spat (že okrog pol 7-ih)!
Če pa slučajno kdaj popoldne zaspi, pa zvečer zaspi šele okrog 10-ih!

lp:)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.2.2005 7:32:45   
Anonimen
Naš skoraj triletnik čez vikend dobri dve uri po kosilu, tako paaaaaše. Gre pa tudi kar sam spat, prav tako zvečer: mama, spat bi su.

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
13.2.2005 10:00:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
13.2.2005 10:06:35   
African queen
Moj Sammy gre po kosilu še vedno spat 1-2 uri, moj 5-letni Jakob pa včasih gre,včasih pa preskoči popoldansko spanje.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?