Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 2. nosečnost in brazgotina presredka 23.3.2007 22:00:20
|
|
|
|
eya
|
Mene brazgotina boli prvi ali drugi dan menstruacije in to res močno...ampak samo, ko stojim, v sede/leže pa sploh nič. A tebe pa skoz?
|
|
RE: 2. nosečnost in brazgotina presredka 23.3.2007 22:00:48
|
|
|
|
total
|
Čudno da te boli..
|
|
RE: 2. nosečnost in brazgotina presredka 23.3.2007 22:03:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Boli me kot satan, zdaj že par dni. In danes imam filing, kot da imam celi čas iglo noter. A se mogoče to kaj pripravlja tam spodaj na ponovni porod, pa se hoče raztezati, pa ne gre ali kaj za vraga je to.
|
|
|
|
RE: 2. nosečnost in brazgotina presredka 23.3.2007 22:06:41
|
|
|
|
total
|
Mogoč se mal razteza od nosečnosti,sam bolet te po moje ne bi smelo tako,res ne vem.
|
|
RE: 2. nosečnost in brazgotina presredka 23.3.2007 22:10:22
|
|
|
|
Anonimen
|
mene prov sama brazgotina ni bolela me je pa bolel vse spodi, sploh ko sem se na vc vsedla al pa počepnila, ko se vse skup še bolj napne. otroka sem mela dosti nižje kot v prvo tako da je res vse skup pritiskal dol in to je to. drgač pa poklič G pa praš
|
|
|
|
RE: 2. nosečnost in brazgotina presredka 23.3.2007 22:13:43
|
|
|
|
Anol
|
Tud men ful pritiska dol in me boli, ampak ne pa brazgotina. Po mojem so naši malčki že nizkem štartu. Zmeraj težje pa vstanem iz stola in pol traja, da lahko sploh začnem normalno hodit, ker me vse boli.
|
|
RE: 2. nosečnost in brazgotina presredka 23.3.2007 22:38:35
|
|
|
|
muki1
|
Tak občutek, kot da te z iglo nekdo pika imam jaz ob vremenskih spremembah....res
|
|
RE: 2. nosečnost in brazgotina presredka 23.3.2007 22:57:48
|
|
|
|
Blacky30
|
Muki, jaz isto. Še dobro, da si ti to napisala, ker jaz nisem imela poguma, sem mislila, da me bodo imele za noro. Ampak je to čisto res, zdaj pred snegom sem ful trpela. Ne, saj je smešno, ker to pravijo ponavadi za koleno, ampak pri meni je tako. Taka zbadajoča bolečina in občutek, da brazgotino vleče.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......