mancka
|
Problem po moje niti ni v teh agencijah, lahko pa imaš kasneje probleme s tistimi za katere kupiš kupon. Ne bi rada pokvarila zaupanja v tovrstne agencije, ampak mi smo imeli že 3 slabe izkušnje ali se pa nas res drži smola. Tudi naslednjo sredo imamo že rezervirano za en penzion prek kolektive..no poročam, če bo spet kaj narobe. 1.primer je bil en masažni studio, kjer s partnerjem lastnici nisva nikakor mogla dopovedati, da nočeva v savno, ampak hočeva samo masažo - sicer je bilo napisano masaža+brezplačna savna. Sva bila naročena ob določeni uri, prideva tja, naju skoraj nadere, da sva kao bila naročena prej-čeprav to ne bi bilo niti mogoče zaradi službe. Že prej po telefonu sem ji pa povedala tudi, da pač nočeva savne ampak samo masažo pa je rekla ok. No, ko sva pol prišla tja prvo zaradi časa, pol pa za savno..no na koncu smo se morali zmeniti za nov termin in spet sva poudarila, da nočeva savne. Prideva čez en teden spet tja, ona naju spet pošilja v savno, zakaj kao nimava zraven brisač, čeprav sva ji že najmanj 3 x povedala, da ne želiva savne ampak bi koristila pač samo masažo. No na koncu je prišlo tako daleč, da je bila ženska zelo nesramna, kao zakaj pol to kupujemo, če savne ne maramo - pač savna je bila vključena kot brezplačno zraven...no nismo se morali nikakor dogovorit, tako, da smo se že skoraj sporekli. Jaz sem od živcev odšla kar ven, moj je šel zadevo nekako pomirit, na koncu sva dobila v zameno za kupon darilni bon, ki sem ga potem komaj prodala po nižji ceni 2. primer ena gostilna, kjer sem hotela po telefonu rezervirati mizo, da ne bi čakali nanjo, ker sem videla, da je bilo prodanih ogromno kuponov - kličem na drugi stran pa en zelo aroganten gospod, da kaj kličem tako kao pozno, da lahko kupone koristimo samo do štirih popoldan - čeprav to nikjer ni niti pisalo pa še en kup stvari..no na koncu sem videla, da nismo zaželjeni tisti s kuponi. Sem pisala na kolektivo in so mi vrnili denar 3. primer - rezervirana smo imeli dva dneva na turistični kmetiji na Rogli, po telefonu gospa zelo prijazna, vse ok, slike super, spletna stran fantastična, vse tipi topi. Pridemo gor, ko smo vstopili nas je namesto gospe pričakal očitno njen - še zdaj ne vem ali je bil pijani - mož. Nas je najprej nadrl, kaj delamo tam, da ima poln kufer teh iz agencij, da mu uničujemo parket, da ima ful elektrike zaradi nas za plačat itd., v glavnem dretje na polni črti, tako, da smo se lahko samo obrnili in šli čisto razočarani domov. Denar nam je naknadno lastnica te kmetije vrnila, da ji nismo naredili sramote na agenciji in slabe reklame. Tako, da to so trije primeri, pač dobro si je res treba prebrati kaj kupiš, do kdaj velja, čim prej tudi rezervirati termin, ker sicer je lahko že vse zasedeno. Ene gostilne so res dobre, eni ljudje res prijazni, očitno smo pa mi imeli takšno nesrečo, da smo na take naleteli. Vso srečo pri nakupih!
|