Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 1 november in vaš malček 31.10.2007 13:24:36
|
|
|
|
nky 23
|
mi imamo 5mesecev starega pa gremo drug teden ko se ta norija malo pomiri. Že prej nisem nikoli hodila za 1. november saj pravim, če se čez leto ne spomneš se tudi za 1. ni treba it pokazat, tok da rečejo o ta je pa tud bil. Je pa res da zaenkrat še ni nihče, ki mi je res blizu ni pokopan.
|
|
|
|
RE: 1 november in vaš malček 31.10.2007 13:44:51
|
|
|
|
nuala
|
Jaz hodim na grob in blagoslov z očetom, otroke sem za sedaj puščala doma, jih je čuval mož. Starejšega bi letos ( 5 let ) najbrž vzela s sabo. Smo pa potem radi šli zvečer pogledat lučke in prižgat kako svečko z otroki. Ampak ko so bili že 1 leto stari. Samo da v Grčiji sploh nimajo dneva mrtvih, vseh svetih ali kakorkoli že. Nobenega praznika...
|
|
RE: 1 november in vaš malček 31.10.2007 17:16:50
|
|
|
|
*lenc@*
|
mi mamo majhno punčko(2,5meseca), gr4emo z vozičkom na hitr na grob.
|
|
RE: 1 november in vaš malček 31.10.2007 18:17:51
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78 mi mamo majhno punčko(2,5meseca), gr4emo z vozičkom na hitr na grob. mi tudi
|
|
RE: 1 november in vaš malček 31.10.2007 18:50:38
|
|
|
|
bodoča
|
midva imava 2 meseca starega fanteka in bomo šli vsi trije v petek ali soboto na grob, juti bo absuloutno preveč gužve. že meni ne paše kaj šele malemu.
|
|
RE: 1 november in vaš malček 31.10.2007 19:29:24
|
|
|
|
kajalin*
|
Tud js jo nism vlačila nikol prej ravn na tisto proceduro,ko je nahveč folka,mogoč zvečer al pa kak drug dan.Jutri pa gremo,ker sama tak želi,bo pa januarja stara3l.
|
|
|
|
RE: 1 november in vaš malček 31.10.2007 19:41:36
|
|
|
|
Antigona
|
Naš mlajši ima tudi 2 meseca in pol in smo vse kolobocije opravili že v nedeljo in v ponedeljek. Ne maramo gužve, zato to vedno naredimo ali prej ali kasneje. Nikoli prvega...
|
|
RE: 1 november in vaš malček 31.10.2007 19:43:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bodoča midva imava 2 meseca starega fanteka in bomo šli vsi trije v petek ali soboto na grob, juti bo absuloutno preveč gužve. že meni ne paše kaj šele malemu. Samo tako, na hitro, pa ne leti nate direkt, sploh ne. Jutri bo gužva na pokopališčih, a kadar se z vozički prerivate po trgovinah, pa ni gužve?
|
|
|
|
RE: 1 november in vaš malček 31.10.2007 20:16:52
|
|
|
|
bskrle
|
K obredom zaenkrat nisva jemala otrok, razen, ko sva na Primorskem, ko v tisti vasici na pokopališču res ni gneče. Bomo šli pa že dopoldne k maši, popoldne bomo molili rožni venec. Otroci so 1, 3, 5 let. K obredom bom šla sama.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.10.2007 20:48:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: 1 november in vaš malček 31.10.2007 21:05:10
|
|
|
|
Talika19
|
Mi imamo 2 meseca starega fantka in smo šli z vozičkom prižgat svečke na 2 pokopališča danes, na enega pa še gremo v petek. Jaz vedno pravim: Pomemben je namen (ne pa to, da greš ravno prvega).
|
|
RE: 1 november in vaš malček 1.11.2007 8:05:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Imam 3-mesečnega sina in ne grem. Šli bomo k babici na obisk, a do groba ne grem, razen, če bo malo topleje.. Sicer ga ne bi peljala z vozičkom, ampak bi ga nosila, ampak tako dolgo zunaj pa res ne bomo, sploh v takšni gužvi, in ko se bo naveličal bo jok in stok.
|
|
|
|
RE: 1 november in vaš malček 1.11.2007 10:15:26
|
|
|
|
Naja30
|
Mi bomo šli danes na Žale, ko se bo stemnilo. Mi je ful lepo za 1. november, ko je polno lučk in ljudi. Kot je al bina napisala, v trgovinah se tudi gužvamo z vozički
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?