Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 1 mesečna ločevalna - 3 dan OH 30.5.2007 12:03:42
|
|
|
|
barcaffe
|
Ojla hujševalne kolegice!!! Sama sem za zajtrk pojedla en jabček, za kosilo pa bom makarončke z paradižnikovo omako. Zvečer pa košček čokolade Lindt, s koščki pomaranče in mandeljni. In to je to
< Sporočilo je popravil barcaffe -- 30.5.2007 12:05:23 >
|
|
|
|
RE: 1 mesečna ločevalna - 3 dan OH 30.5.2007 12:31:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla. No, fino, Andreja, da si temo odprla, jaz do zdajle nisem imela časa, pa me je že skrbelo, da mi ne bosta pobegnili. Ja, torej danes imamo OH, to je še kar v redu. Z: jabolko K: makaroni z eno Barilla omako (mislim da je z bučkami in malancani) + solata V: še ne vem, to se mi je vedno težko odločit Jutri pa v boje s sadjem in zelenjavo. Kakšno zelenjavno juho si bom tudi skuhala. Kaj pa vedve? Kaj jesta ob teh smotanih dnevih? Vsaj meni so fuuul smotani.
|
|
|
|
RE: 1 mesečna ločevalna - 3 dan OH 30.5.2007 13:47:09
|
|
|
|
Julija08
|
Jaz si bom jutri privoščila kako zelenjavno juhico ali pa v službi solato (mamo ful fajn solatni bar). Aja, a sploh lahko jemo kake bučke ali pa malancane . Drugače pa sadje, sadje, sadje . Ponavadi si naredim tudi kako sadno kupo (ananas, mango, banana) Itak pa vem da bom spet vsa sestadana.
|
|
|
|
RE: 1 mesečna ločevalna - 3 dan OH 30.5.2007 14:31:22
|
|
|
|
Allia
|
Jaz sem se tudi včeraj pregrešila.Upam, da bo vseeno šlo kaj dol, ko se bom v pon. vagala. Z:2 banani K:pizza s pelati, gobicami in mozzarelo V: tortica, vrstica čokolade Jutri pa ves dan sadje. Upam, da zdržim. Jaz pa popijem premalo vode in sem zato lačna, potem me pa zvečer lakota premaga kot včeraj.Koliko vode na dan popijete? Naj bi se je popilo 2 l.
|
|
|
|
RE: 1 mesečna ločevalna - 3 dan OH 30.5.2007 14:34:46
|
|
|
|
Anonimen
|
evo, še mene: Z: bela kava M: bela kava K: eni knorr-ovi špageti v lončku z smetanovo omako V: čokoladna bananca.
|
|
|
|
RE: 1 mesečna ločevalna - 3 dan OH 30.5.2007 14:39:02
|
|
|
|
Julija08
|
Hoj, jaz ne popijem vedno 2 litra vode, enostavno ne gre. Se pa potrudim, da v službi vsaj 1 liter, potem pa še doma nekaj. Včasih mi pa rata (če grem ven na kavico)
|
|
|
|
RE: 1 mesečna ločevalna - 3 dan OH 30.5.2007 21:45:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz vode popijem kakšen liter v službi. Dom je pa tudi bolj kriza. Ja, buče in malancane se lahko, jaz jih včasih spečem v pečici, pa solato zraven. Je vsaj nekaj konkretnega. Ampak zdajle za jutri že kuham juho iz zamrznjene zelenjave. Biba, pa špagetov se s smetanovo omako se ne sme, ker je to mešanje OH in beljakovin, kar je ravno nasprotno od ločevanja. Ampak saj to zdaj najbrž že itak veš, a ne, te nima smisla opominjat?
|
|
|
| Stran: [1] |
kresovanjeLelly28 RRAli peljete svojega otroka na kresovanje?da (
50%)
ne (
50%)
Število vseh glasov: 8Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!