|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   1 dan zamuja.........
4.5.2005 20:25:56   
mozart

Žal mi je ker sem zelo neaktivna kar se pisanja tiče, kar se branja tič sem pa že obsedena.

Moram vam malo izpovedati duša ker je noro. Menstruacijo naj bi dobila dane pa je ni. Včeraj sem naredila test -podoben beby chek, pa je pokazal negativno. Nikakor si ne morem dopovedati da nisem noseča in kar nekaj fantaziram. V wc sem prisotna vsakih 15 minut, ker imam občutek da je priteklo. Tudi napetost in občasna bolečina je že prisotna kot pri menstruacija. Morala bi študirati pa ne morem. Vsa sem nervozna ker se bojim jutrišnjega dne, ker se bojim :hudicek:in ponovnega razočaranja. Bolj ko si obljubljam, da se ne bom obremenjevala slabše je. Ne morem, da ne razmišljam o :duda:.Kako naj odklopim če se pa že tako dolgo trudiva ( naslednji mesec bo 1 leto)KRIZA. Lahko je reči nekomu pozabi, ko ni v taki situaciji.

Se opravičujem za dolgovezenje ampak je moralo ven iz moje duše.

hvala vam in l.p.

:angel:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   1 dan zamuja.........
4.5.2005 20:51:58   
tinkamiška
Mozart, nič še ni izgubljeno, mogoče si res delala test prezgodaj, mogoče pa ni ratalo. Ampak zdej je kar je in nič ne pomaga, če se sekiraš in žreš. Vem, da se ne da kr nehat milit na to. Malo se pa vseeno lahko pomiriš, ker živčki trpijo in to pa veš, da ni dobro:rozica::rozica::rozica:

Ti pa verjamem, da zdej ne moreš študirat, raje si privošči nekaj kar te pomirja, pejt kako knjigico brat, pa si dej kako fajn muzko gor, pejt se stuširat pa se s kakim fajn dišečim oljem namaži. Malo se razvajaj in se pokusi čimbolj sprostit. :hudicek:bo prišel, če je tako namenjeno, če pa ne boš pa tako kmalu nardila test in upam, da zagledaš:modri::roza:!

Čim bolj mirno noč ti želim, pa:modri::roza:!

Tinka

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   1 dan zamuja.........
4.5.2005 22:58:13   
lucika
ti si vsaj okol dneva d. jaz cakam/necakam v cetrtek. mmmm, naslednji.
najraj bi kar jutri en test razpakirala... pa itak ne bo nic pokazalo.
sem se pa ze vceraj spet posteno zjokala. to je moj prvi znak, da bo prisla:hudicek:. tolk se ze poznam. upam, da je ne bo, ker je moj zadnji vlak (kar se tice pogodbe in porodniske). ja, pa neva mi je napovedla maj. enkrat lani, ko sem si mislila, ej, naj ne pretirava, ves kje je maj...no eto, naj se ji bessede pozlatijo!

:rozica:

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   1 dan zamuja.........
5.5.2005 6:05:54   
mozart
hvala vama za spodbudne besed, vendar je kot sem pričakovala danes ponoči prišla:hudicek:; Ja priznam zelo sem razočarana. Kar jokala bi. Odločila sem se, da bom odšla k svoji ginekologinji in jo vprašala za mnenje ipd.

Daj napišite kako ste ve reševale, ko niste zanosile po 1 letu.

hvala in l.p.
:angel:

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   1 dan zamuja.........
5.5.2005 7:09:57   
Maša26
mozart, poznana zgodba...

Meni se zdi pametno, da stopiš do G. Midva sva se odločila najprej za spermiogram, meni je pa G dal še dve škatli klomifena, ker imam pco. Mogoče te bodo dali na HSG (prehodost jajcevodov) in na hormonske teste. Saj najprej je težko, ko dobiš tisto infertilno napotnico, ampak potem imaš saj občutek, da se nekaj dogaja.

Zanosiš pa še vedno lahko izven vsega :miska::miska:

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   1 dan zamuja.........
5.5.2005 8:07:01   
girly
te čisto razumem mozart, da si žalostna :(. sej ko pride nezaželjena :hudicek: smo vse :((. ampak potem gre naprej.

pametno, da greš k g., te bo pregledala in se potem odločila. ti priporočam, da gre najprej :love: na spermiogram (njega ne bo nč bolelo ;) ), potem greš pa še ti na preiskave, če bo potrebno.

srečno in držim pesti, da čimprej zagledaš :roza:

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   1 dan zamuja.........
5.5.2005 8:12:01   
pika74
mozart :((

jaz sem pa ravno hitela odpirat RR, da ti čestitam za :roza::modri:.

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   1 dan zamuja.........
5.5.2005 8:45:49   
vampirka
Pri nas je pa danes D dan...glede na BT je bila ovulacija točno 14 dni nazaj (nažalost sva bolj malo :sloncek:, pa še to sva pazila, ker sem imela na začetku ciklusa histero in laparo :bravo:)...
In danes zjutraj je BT pridno pokazala "padec" in vem, da bo najkasneje jutri zjutraj prišla :hudicek:...

No, za vse ostale, ki se je ravno tako ne veselite, pa bo vseeno prišla :grrr:... Ne obupat! Plan na mizo (torej veliko :sloncek::sloncek::sloncek: ) :)-:)-:)- !

Pa za sebe lahko povem, da sem se odločila za matični mleček ter refleksoterapijo in seveda za veliko OPTIMIZMA :bravo::bravo::bravo: !

Torej, spijmo skupaj eno virtualno :kava: in skupaj čimprej dočakajmo :roza::modri: !!!

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   1 dan zamuja.........
5.5.2005 9:42:02   
tinkamiška
Ojej Mozart:( Ti kr pejt k svoji G in reč, da je pač eno leto mimo in da želiš, da ti pomagajo in vaju dajo na preiskave. Jst sem kr sama rekla, da bi rada, da gre moj na spermiogram, ostalo ti pa potem tako G svetuje.

Vampirka, sej bo zdej kmal boš vidla:)

Držite se punce:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   1 dan zamuja.........
5.5.2005 10:12:12   
Renejka
Ah, sva pa na istem!!Tudi pred mano ležijo knjige za faks, pa čepim cel dan v kopalnici in čakam na neprijetno presenečenje. Lahko bi rekla, da mi en dan zamuja, pa ne vem, ker imam zmešane cikluse od 27 do 34 dni, in iz meseca v mesec ne vem kaj bo. Danes je 30 dan, včeraj sem naredla bbaycheck, pa ni nič.Za naraščaju se prav tako trudiva že skoraj celo leto.
Veliko sreče!

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?