Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 1 cm odprta - rok pa čez 3 tedne? 24.10.2005 17:16:21
|
|
|
|
urskas
|
to da je 1 cm odprta ni nič nenavadno (jaz sem bila 3 tedne pred PDP odprta že dva cm, pa sem rodila točno na PDP). Tisto drugo pa velja za vse, ki jim odteče voda in morajo takoj poklicati rešilca in ne hodit (tako so nas učili v materinski šoli). Mslim , da ni še panike. LP
< Sporočilo je popravil urskas -- 24.10.2005 17:17:48 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.10.2005 18:14:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: 1 cm odprta - rok pa čez 3 tedne? 24.10.2005 19:05:07
|
|
|
|
nynna
|
Meni je G. na pregledu ugotovila, da sem brez plodovnice (zgleda da mi je počasi odtekala), pa so mi v porodnišnici rekli da bom rodila ko bodo imeli prostor ali pa če bom dobila svoje popadke , neglede na stanje plodovnice. Me je bilo zelo strah kaj bo z . Pa se je vse dobro končalo.
|
|
|
|
RE: 1 cm odprta - rok pa čez 3 tedne? 25.10.2005 13:48:23
|
|
|
|
Urša
|
Tud jst mam še 3 tedne do PDP-ja in sem 1 cm odprta. Popadke imam, ampak švoh in neredne. G mi je danes rekla, da je v tej fazi velika verjetnost, da mi odteče voda, bi bilo pa fino še en teden zdržat, s čimveč počivanja. Dol me ful tišči, v dimljah boli, ampak še vedno to ni nujni znak za porod-lahko se še zavleče, nimam pa nič proti, tud če je treba takoj v porodno.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?