|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   18 tednov
18.10.2004 0:15:10   
nanav
Pozdravljene!

Sem v 18.tednu, pa mi trebuscek sploh se ni nic zrasel. No ja, malo izboklino je ze za videt, ampak me zanima kako izgledate kaj ve? kako velik trebuhcek ze imate ali ste imele v tem casu?

LP :nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   18 tednov
18.10.2004 7:06:50   
dory
Meni je zacel trebuscek rasti sele v 25.tednu..prej se ga je normalno dalo skriti :)...poleg tega so ljudje najprej pomislili,da sem se tko lepo zredila :)

(odgovor članu nanav)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   18 tednov
18.10.2004 7:08:51   
Anonimen
Pozdravljena!!

jaz sem sem imela v 18. tednu tako še malo viden trebušček, da so me tisti, ki so vedeli, ustavljali in me spraševali če sem sploh noseča. Potem pa mi je kasneje kar naenkrat zrasel, tako da nič ne skrbi.

lp

(odgovor članu nanav)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   18 tednov
18.10.2004 7:52:53   
Anonimen
Moj trebušček je ogromen že od 16 tedna. Sedaj v 27 tednu sem na obsegu 110 cm in sicer sem imela konfekcijo pred nosečnostjo 38!

Bojana

(odgovor članu nanav)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   18 tednov
18.10.2004 8:02:32   
Mina1
Čisto odvisno, kako si grajena oz. kakšno konstrukcijo imaš. Drobnim in suhcanim se prej pozna, ni pa nobenega pravila in tako.;)

Meni se je druga nosečnost kar hitro pokazala in trebušček je fino zajeten, pa kljub temu težko najdem kaz zase (spodnji deli), ker mi je še vedno vse preveliko, zato nosim kar trenerkice št. 34 ali XS. Seveda pa sem doma na bolniški.

Nič bati, tudi trebušček se ti bo poznal slej kot prej. Sodelavka, ki je bila bolj "polna", se ji skoraj do konca ni nič poznalo in niso vedeli, da je noseča, ker jo je bilo že prej malo več skupaj;)

Rajši uživaj in tako:)

pa-pa Mina1:nosecka: 22t proti koncu

(odgovor članu nanav)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   18 tednov
18.10.2004 9:25:53   
Anonimen
nanav bodi srečna da si še elegantna in najbrž boš do konca...jaz sem bila kot letalonosilka že na začetku je kazalo na to...moj mož ni hotel hodit za menoj,ker je rekel da vsakokrat dobi morsko bolezen ko me gleda kako se pozibavam:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu nanav)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   18 tednov
18.10.2004 11:00:48   
Annny
Nanav, tudi meni se v 18t ni še čisto nič poznalo, da pričakujem :duda:.
Še na porodni postelji so mi rekli, da je moj trebušček majhen...no, pa je prijokala prava korenjakinja cca 3500 g:)-
Tako da le brez skrbi..
Jaz sem en teden po porodu spet na stari kilaži...niti ne vem, kako to (zredila sem se 14 kg).. imam malce izbočen trebušček, drugače sem pa taka kot prej9nebesa. Tako da...ni recepta kako katera izgleda prej ali kasneje:miska:
Lp

(odgovor članu nanav)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   18 tednov
18.10.2004 11:02:20   
Abby
Meni se prva nosečnost še v 23. tednu ni poznala, čeprav nosim velikost 34. Po 25. tednu je pa trebušček pognal kot se šika.

V drugi nosečnosti gre pa hitreje. Tako pravijo in tudi sama imam tako izkušnjo. V 20. tednu imam tak trebušček, ki je v knjigi narisan pri 24. Problem pa imam s hlačami, ker so mi vse preširoke okrog riti in stegen (nosečniške, ne običajne).

(odgovor članu nanav)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   18 tednov
18.10.2004 12:01:17   
eva1
Oj!
Jaz sem v 18t, pa se mi trebušček že ful pozna, vsi takoj ugotovijo da sem noseča pa spadam med one, k niso lih najbolj suhe!:)-:)-
Odvisno vrjetno tudi od tega, kaj nosiš:modri: ali :roza:(tako pravijo), pa od tega kje nosiš otročka! Moja sestrična ga je ful v križu, je še na koncu prepričevala ljudi, da bo kmalu rodila!
Glavno je da je vse ok!
Lp, Eva 18t in :duda:

(odgovor članu nanav)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   18 tednov
18.10.2004 14:26:51   
dana
Hoj,

sem v 22 tednu pa se mi že tud kar dost pozna - nosečniške hlače nosim že kar dober mesec - sem mela pa 57 kil ko sem zanosila zdaj jih imam pa 67. Sem pa tako narejena da se mela že od nekdaj mal trebuha.

Pa se čist nič ne sekiram, glavno da bo vse v redu z najinim otročičkom !

Pa lep dan,

dana :metulj:

(odgovor članu nanav)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   18 tednov
18.10.2004 20:33:39   
kimi
jaz sem imela v 7 mesecu tako majnega da sem ga lahko kar skrila. Od spredaj se ga ni videlo samo od strani je bil viden

(odgovor članu nanav)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   18 tednov
19.10.2004 7:44:35   
mika
jaz sem v 32 tednu in ko si oblečem jakno se mi sploh ne vidi, da sem noseča.
poročila sem se v 26t nosečnosti pa tisti, ki ne bi vedli da sem noseča sploh ne bi opazli. pred nosečnostjo sem bila med zeloooooo suhimi oz. koščenimi. :duda: nosim zadaj pa se mi zato tako ne vidi. prejšnji teden je moja g rekla da ne glede nto da imam majhen trebuh je :duda: normalno velik.

lp mika
:sloncek:

(odgovor članu nanav)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   18 tednov
19.10.2004 9:24:16   
barby*
Hojla :zajcek:
Naša eleganca nas je pa hitro zapustila!:)-
Smo v 18-tem tednu, pa že en mesec ne moremo oblečt nobenih hlač; res do so ble vse bol ozke kot ne...
Zdaj se nam že z aviona vidi, da smo v blaženem stanju:angel:9nebesa
nanav bodi vesela, da ti ni treba na vrat na nos kupovat novih hlač:bravo: in prav gotovo je veliko odvisno od konstrukcije, zato se nič ne sekiraj, vse ob svojem času;)
čim več se cartajte!
lp, barby:metulj:

(odgovor članu nanav)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   18 tednov
20.10.2004 12:53:39   
spacey
Ja jst sm tut v 18.tednu in se mi že kar lepo pozna in to že od vsega začetka. Zdej jem normalno oz. malo več kot sicer, vendar se me vse bolj prime (mislim na bokih, ritki, stegnih in seveda trebušček...hehe :) ), saj sem večni sladkosned (beri->če ne pojem vsaj nekaj sladkega do kosila, imam že glavobol!) pa kaj čem.
Tut jst nosim že cca. 1 mesec nosečniška oblačila (v večini hlače), v katerih se super počutim saj me nič ne stiska, veže, tišči...skratka fantazija. :)
Mislim, da nima smisla se obremenjevat s kilažo in "nosečniško" postavo, saj je to eno novo lepo obdobje, ki ga je treba čim lepše izkoristit.

Lp vsem in poročajte!

(odgovor članu nanav)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   18 tednov
20.10.2004 15:57:15   
Soncnica
:)Hojla!

Tudi jaz sem v 18 t in brez tezav lahko skrijem trebuscek. Sem srednje postave in se se vedno nisem nic zredila (v prvih 3 mesecih sem zaradi slabosti shujsala za 4 kg in pri tem je ostalo)

lp

Soncnica

(odgovor članu nanav)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?