Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 18 dnevna krvavitev-9 tednov po porodu? 24.10.2011 19:11:08
|
|
|
|
uškinamama
|
To ni v redu. Sploh glavoboli skupaj s krvavitvijo (svežO), daj pokliči čimprej. Temperaturo imaš? Včasih gre vse to troje skupaj s kakšnim pozabljnim koščkom placente. Držim pesti, da je vse okejin čestitke za dojenčka.
|
|
RE: 18 dnevna krvavitev-9 tednov po porodu? 24.10.2011 19:13:10
|
|
|
|
maktub
|
ne vročine za enkrat nimam...naj nevem zakaj me dr.ni takrat na 1.pregledu naredila UZ ampak
|
|
|
|
RE: 18 dnevna krvavitev-9 tednov po porodu? 24.10.2011 19:20:52
|
|
|
|
uškinamama
|
Mogoče je mislila, pač podaljšana čišča....le pokliči-
|
|
RE: 18 dnevna krvavitev-9 tednov po porodu? 25.10.2011 9:12:42
|
|
|
|
Katy78
|
Jaz sem imela sicer CR in se je čišča kar hitro končala, potem pa se mi je ca. po 4-5 tednih ful kri ulila in je bilo naslednji dan ok, potem pa se je čez kakšen teden spet ulilo - G mi je naredil UZ in ostalo je malo posteljice. Nisem pa imela drugače nobenih bolečin ali vročine. Morala sem na čiščenje. Jaz bi na tvojem mestu od G zahtevala, da ti naredi UZ in zadevo preveri.
|
|
|
|
RE: 18 dnevna krvavitev-9 tednov po porodu? 28.10.2011 14:39:35
|
|
|
|
josephine27
|
Katy78 lahko napišeš kako to čiščenje zgleda? Se bojim, da čaka tudi mene. Pregled imam po praznikih.
|
RE: 18 dnevna krvavitev-9 tednov po porodu? 28.10.2011 15:55:11
|
|
|
|
maktub
|
včeraj sem bila na Uz in neka fleka je..ni pa dr.sigurna.. dalami je injekcijo za samo čisčenje nasl.teden pa imam ponovno UZ da vidimo kaj in kako...čisćenje pa je rekla da poteka:prides zjutraj na tesče,kanal za anestezijo, te uspavajo ,poseg traja 15-20min, nato pa si na oddelku do prve vizite nato pa domov..
|
|
|
|
RE: 18 dnevna krvavitev-9 tednov po porodu? 28.10.2011 16:30:32
|
|
|
|
Katy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: josephine27 Katy78 lahko napišeš kako to čiščenje zgleda? Se bojim, da čaka tudi mene. Pregled imam po praznikih. Običajna abrazija, kratka narkoza, poseg je hitro mimo. Naj bi šla še isti dan domov čeprav mene in cimro so zadržali do drugega dne (v KR) tako da ne vem, zgleda je to tam običajna praksa? No, ona je zjutraj šla domov, meni so pa za vsak slučaj naredili še en UZ in ugotovili, da niso vsega sčistili (ker je bilo menda čvrsto priraščeno na maternico in G ni upal več "praskat") tako da so mi dali potem še injekcije, da bi se samo sčistilo in se potem tudi je, na kontroli pri mojemu G čez 10 dni je bilo vse ok.
|
|
|
|
RE: 18 dnevna krvavitev-9 tednov po porodu? 29.10.2011 15:40:11
|
|
|
|
josephine27
|
kaj pa je z otrokom ta čas če dojiš? a ga sprejmejo s tabo v bolnico?
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?