Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 17 mesecev razlike, kaj kupiti? 14.8.2007 19:56:02
|
|
|
|
Lu
|
Jaz imam 19 mesecev razlike. Imela sem voziček PP Pramette in buggy board. Potem je pa že itak hotela sama hoditi.
|
|
RE: 17 mesecev razlike, kaj kupiti? 14.8.2007 20:07:27
|
|
|
|
Aja32
|
Imamo dva PP Plikota, pa jih skupaj spnem s sponko... Drugače pa tastarejši v večini šiba na okrog brez vozička, tako da je njegov zelo malo v uporabi... Lp A
|
|
|
|
RE: 17 mesecev razlike, kaj kupiti? 14.8.2007 20:51:50
|
|
|
|
monja79
|
Mi imamo tudi toliko razlike in ni varjante, da bi tavelik hodil sam zraven, ker ne pridemo nikamor. Na buggyboardu pa mu tudi ni za stat. Mi smo se zagreli za buggypod (ki se ga da sedaj dobiti tudi v Slo) in ga gremo v teh dneh kupit. DRugače je pa še kar nekaj teh podobnih zadev, cenovno in funkcionalno različnih. Pa še od otroka je odvisno, za kakšen štos je. Npr.
|
|
|
|
RE: 17 mesecev razlike, kaj kupiti? 14.8.2007 20:54:23
|
|
|
|
Jančika_
|
Imamo tandem voziček od Haucka (zaporedna sedeža). Zdaj sta mulca stara 3 in 1 leto in ni več v redni uporabi, prej smo ga pa veliko uporabljali. OK, tavečji je velikokrat vsaj nazaj grede iz mesta hodil poleg, a se je tudi zelo rad vozil v njem. Še zdaj pri treh letih nima nič proti vozičku.
|
|
|
|
RE: 17 mesecev razlike, kaj kupiti? 14.8.2007 22:01:20
|
|
|
|
jerneja
|
tudi mi imamo tandem voziček
|
|
|
|
RE: 17 mesecev razlike, kaj kupiti? 14.8.2007 22:34:29
|
|
|
|
anckabancka
|
Miimamo 18 mesecev razlike in je buggyboard zakon. Sicer ga taveliki ne obrajta več dosti, ker raje hodi sam in raziskuje okolico. Če pa se mi mudi, pa ga veselo naložim in šibamo. Star pa je dobri dve leti. Se pa včasih tudi usede nanj in je prav zadovoljen.
|
|
RE: 17 mesecev razlike, kaj kupiti? 15.8.2007 15:57:09
|
|
|
|
*karina*
|
KJe se pa kupijo sponke oziroma buggypod in kaksna je cca cena? Za board me namrec malo skrbi, da se nas mulc ne bo hotel gor vozit.. ja in da ne bo slo dokler bo globoka kosara na buzzu
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?