Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 15-mesečni otrok in mleko 7.8.2009 19:51:46
|
|
|
|
zvesta
|
Jaz ne vidim nič narrobe, da spije zvečer flaško mleka. A pa samo to poje? Naš povečerja in se pol napije še mleka na vrh.
|
|
|
|
RE: 15-mesečni otrok in mleko 7.8.2009 20:55:30
|
|
|
|
blaža
|
Sploh ne vidim problema v tem, da 15m star otrok pije mleko zvečer. pa povezave z neješčostjo tudi ne. naš ima 17m in še vedno spije mleko z keksolinotom ali sedmimi žiti. Edino, če bi bil " predebel, bi mogoče ukinla tisti keksolino, za drugo pa ne vidim problema. Problem je, če se otrok naliva z sokovi pred obroki in v mes in je zato neješč, ne pa če večerja mlečen obrok.
|
|
RE: 15-mesečni otrok in mleko 7.8.2009 21:28:15
|
|
|
|
J.L.
|
kolikor sem razumela jaz, je mala neješča, odklanja vso hrano, razen mleka. mi imamo podeobne primere, le da ima mleko za zgodnji zajtrk, ostale obroke pa ima GH (3-4x). pri svojih 15m poje ful malo, včasih cca 70ml, največ 150 kar je že redkost, več kot 150, pa je že za zapisat v knjigo! jo moram dobesedno silit s hrano, drugače ne odpre usta, da o animaciji ne govorim. pred par meseci, je jedla rada in to fajn obroke, sedaj vedno manj. memole mogoče pa je samo obdobej, mogoče še rabi čas. ko so bolni ponavadi jejo dosti manj.
|
|
|
|
RE: 15-mesečni otrok in mleko 7.8.2009 21:48:32
|
|
|
|
memole80
|
IZVIRNO SPOROČILO: J.L. kolikor sem razumela jaz, je mala neješča, odklanja vso hrano, razen mleka. mi imamo podeobne primere, le da ima mleko za zgodnji zajtrk, ostale obroke pa ima GH (3-4x). pri svojih 15m poje ful malo, včasih cca 70ml, največ 150 kar je že redkost, več kot 150, pa je že za zapisat v knjigo! jo moram dobesedno silit s hrano, drugače ne odpre usta, da o animaciji ne govorim. pred par meseci, je jedla rada in to fajn obroke, sedaj vedno manj. memole mogoče pa je samo obdobej, mogoče še rabi čas. ko so bolni ponavadi jejo dosti manj. Bravo, ti si razumela. Saj verjamem, da je bolna in da ni lačna, ampak spet samo mleko pit. No ja, saj je hrana. Upam, da bo to kmalu mimo.
|
|
|
|
RE: 15-mesečni otrok in mleko 7.8.2009 21:58:24
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: memole80 IZVIRNO SPOROČILO: J.L. kolikor sem razumela jaz, je mala neješča, odklanja vso hrano, razen mleka. mi imamo podeobne primere, le da ima mleko za zgodnji zajtrk, ostale obroke pa ima GH (3-4x). pri svojih 15m poje ful malo, včasih cca 70ml, največ 150 kar je že redkost, več kot 150, pa je že za zapisat v knjigo! jo moram dobesedno silit s hrano, drugače ne odpre usta, da o animaciji ne govorim. pred par meseci, je jedla rada in to fajn obroke, sedaj vedno manj. memole mogoče pa je samo obdobej, mogoče še rabi čas. ko so bolni ponavadi jejo dosti manj. Bravo, ti si razumela. Saj verjamem, da je bolna in da ni lačna, ampak spet samo mleko pit. No ja, saj je hrana. Upam, da bo to kmalu mimo. Lahko pa tako na to pogledaš, da hvala bogu, da vsaj mleko pije, je še najbolj primerno živilo zanjo.
|
|
|
|
RE: 15-mesečni otrok in mleko 7.8.2009 22:07:33
|
|
|
|
yaris
|
Naša tamala bo tudi stara 15 mesecev in bi samo jedla.Pred spanjem ji dam 100ml mleka zmešanega z 50 ml vode in to ji zadostuje do sredine noči,ko je spet lačna in popije še enkrat enako količino.Sem srečna da ima rada mleko, ker naš triletnik ne mara skoraj ničesar.Ne pije mleka,jogurtov in ne mara sadja in zelenjave. Tako da bodi vesela da ti vsaj mleko rada popije.
|
|
|
|
RE: 15-mesečni otrok in mleko 7.8.2009 22:25:53
|
|
|
|
CatJa
|
Moj starejši je bil ful neješč, no saj je še danes, mleka še pri petih letih ne pije. Medtem pa bi ta mali pojedel vse kar vidi, za lahko noč pa spije še 2 deci mleka. Pač so si različni.
|
|
RE: 15-mesečni otrok in mleko 7.8.2009 22:28:09
|
|
|
|
krtek 1
|
A govoriš o mojim dvema?
|
|
|
|
RE: 15-mesečni otrok in mleko 7.8.2009 22:34:16
|
|
|
|
frutka_
|
Men se tudi zdi OK, da spije mleko zvečer. Malček potrebuje mleko za rast in razvoj. Sploh ne vidim težav. Apetit bo prišel. V nasprotnem primeru pojdita do pediatra ali pa preizkusita kakšen sirup za neješče otroke.
|
|
|
|
RE: 15-mesečni otrok in mleko 9.8.2009 11:54:46
|
|
|
|
andrejkam
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka RR preizkusita kakšen sirup za neješče otroke. Kaj pa je to? Sliši se kot nekaj, kar bi moj rabil
|
|
|
|
RE: 15-mesečni otrok in mleko 10.8.2009 13:17:29
|
|
|
|
Tisana
|
Naša bo stara 20 mesecev, pa je šele pred kakšnim tednom opustila večerno stekleničko Pregomina. Sama - da ne bo pomote. Enostavno se je uspela zvečer toliko najesti, da ji mleko pred spanjem več ni pasalo. Mi zaradi tega nikoli nismo komplicirali. Če je bila kdaj čez dan zelo utrujena, sem ji pred opoldanskim spanjem raje ponudila flašo mleka, ker se je tako vsaj najedla in je potem lahko tudi dovolj dolgo spala. Še najbolj pa nam je prav prišlo, ko je bila bolna. Takrat je bilo načeloma mleko edino, kar je pojedla. Sedaj zjutraj še vedno dobi mleko, saj vstane ob cca 6-ih, v vrtcu pa imajo zajtrk šele ob 8.30. Osebno mi je najlažje, da zjutraj spije mleko, ker je to veliko hitreje, kot pa da bi sedela v stolčku in glodala kakšno žemljo (ni ravno najbolj ješč otrok).
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?