|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   14-mesečnik...ratal smotan
29.6.2005 17:32:45   
tralala
Čim pride domov iz varstva je neznosen. Če sem čez vikend z njim je najbolj zlat človek na svetu, zdaj, ko sem začela delati pa se vračam domov in ob njegovem obnašanju ratam slabe volje. Najprej nisem bila zadovoljna, ker sem bila brezposelna, zdaj, ko imam službo pa vidim, kakšne spremembe to prinese za sabo. Komaj čakam vikend, da sva več skupaj. Kako je kaj z vašimi otroki? So vedno isto pridni? ali so se kaj spremenili?
Neposredna povezava do sporočila: 1
29.6.2005 17:34:38   
CatJa
Smotan mi glih ni, se je pa zacel bolj obesati name, pa trmariti takoj, ko kaj ne dobi, drugace pa je moj zlati soncek.

(odgovor članu tralala)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.6.2005 19:55:02   
bini
pri nas isto...
velik obešanja, crkljanja in pa trmarjenja...
ampak drugač je pa srček :love:

(odgovor članu tralala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.6.2005 20:01:35   
Timotej
Naša deklica je šla v vrtec pri 11 mesecih, postala je bolj samostojna, prva obdobja trme so tudi že tu, postala je bolj poslušna, tako, da sem zelo zadovoljna. So pa vsi popoldnevi in vikendi posvečeni njej v največji možni meri.

(odgovor članu tralala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.6.2005 20:14:21   
Timotej
Za vrtec - mi je žal, da imaš tako slabe izkušnje z vrtcem. Tudi jaz sem na začetku nekajkrat vzgojiteljicam povedala svoje mnenje, če se mi je zdelo, da je tamala premalo oblečena, ali da je prišla ful lačna iz vrtca, ker pri dobrem letu dni starosti se še ne more sama dovolj najesti pri kosilu ipd., pa moram vzojiteljice zelo pohvaliti, saj so se držale dogovorjenih stvari.

(odgovor članu tralala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.6.2005 20:19:22   
viv_
vrtec - meni se zdi tole malo čudno...

Pri nas je bila na začetku 2x lačna ko je prišla domov, pa sem jim povedala, pa je dobila potem dvojno porcijo...

pa enkrat je prišla moja mami po Mirno ko je eden bruhal, je še ona pomagala pospravlat - no, nazaj je držala otroke, ker so vsi navalili gledat kaj je, da sta vzgojiteljici pospravili...

kar se pa tiče da sta bila dva drugje kot ostali - ja se jima pa že ni dalo viset okrog vzgojiteljic... se naredi.

Pri meni je pa problem trme doma - v vrtcu vse lepo in prav, doma pa katastrofa - za vsako stvar ostane "brez nog"... čeprav imam občutek, da se stvari malo umirjajo...

(odgovor članu tralala)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.6.2005 20:20:05   
ZARA
Zari se tud zadnje čase močno ponavljajo napadi trme...postala je prava 'trmuljčica' :grrr:!!
In zgleda, da še en lep cajt ne bo popustilo...in pol popustim jst...pa nočem,ampak moram...:((

(odgovor članu tralala)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.6.2005 20:21:55   
viv_
ZARA - kdaj maš čas za en kofe? :)-:)-:)- Da vidim kako se tudi ostali otroci trmarjo...

(odgovor članu tralala)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.6.2005 20:23:30   
ZARA
Tukej se samo sliši grozno rjovenje...ne vem, kaj morjo sosedje mislt,da ji delam...

(odgovor članu tralala)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.6.2005 22:28:09   
lenika
Koliko so pa stari ti otroci?

(odgovor članu tralala)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.6.2005 22:29:17   
lenika
Se opravičujem. Vprašanje je bilo namenjeno za Vrtec.

(odgovor članu tralala)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
30.6.2005 10:12:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tralala)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
30.6.2005 14:24:15   
lin
Mi bomo čez 5 dni vpihnili prvo svečko,pa sem že opazla spremembe pri obnašanju naše nagajive,postaja vsak dan bolj trmasta,če nedobi takoj kar hoče takoj protestira,vedno bolj se drži svoje pleničke(ko je zaspana)

(odgovor članu tralala)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?