Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 12letnik-pomoč pri darilu 22.10.2010 11:06:18
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ pozdravljene! tukaj vas je največ in vas prosim za pomoč nečak ima drug mesec RD(12let) in naročil mi je,da mu kupim kakšen oprijet puli-ste kje to zasledile? poleg mu bomo pa dali tudi nekaj kar diši(puberteta ga že trka )-kaj bi bilo primerno za tako "mlade"....nagibam se k dezodorantu od Cube-je še kaj takega(lahko tudi parfum)? hvala za pomoč že v naprej puli boš pomoje našla v vsaki trgovini z oblačili, sklepam da lahko tut kako moško S al pa mogoče XS (če obstaja) že obleče. Cubo (če mislš uno k je v obliki cigare) drugač uporablja moj oče in se mi ne zdi nek 'moderen' vonj (obstaja pa aftershave in eau de toilette) - jest bi rajš kak komplet od npr adidasa, nike-a... celo nivea (for men) je boljša, no. itak se pa povsod že najdejo darilni kompleti (k je božič že tok blizu) pa poišči.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: 12letnik-pomoč pri darilu 22.10.2010 11:07:00
|
|
|
|
mala maja
|
no če pogledam našega 13 letnika ti povem, da po pulover niti slučajno ne v HM ali C&A. Rajši zavi v Hervis ali kam drugam. Kar se tiče dišavic pa je naš nor na kozmetiko Axe. Obužuje njihove tuš gele in parfume.
|
|
|
|
RE: 12letnik-pomoč pri darilu 22.10.2010 11:13:00
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ pozdravljene! tukaj vas je največ in vas prosim za pomoč nečak ima drug mesec RD(12let) in naročil mi je,da mu kupim kakšen oprijet puli-ste kje to zasledile? poleg mu bomo pa dali tudi nekaj kar diši(puberteta ga že trka )-kaj bi bilo primerno za tako "mlade"....nagibam se k dezodorantu od Cube-je še kaj takega(lahko tudi parfum)? hvala za pomoč že v naprej puli boš pomoje našla v vsaki trgovini z oblačili, sklepam da lahko tut kako moško S al pa mogoče XS (če obstaja) že obleče. Cubo (če mislš uno k je v obliki cigare) drugač uporablja moj oče in se mi ne zdi nek 'moderen' vonj (obstaja pa aftershave in eau de toilette) - jest bi rajš kak komplet od npr adidasa, nike-a... celo nivea (for men) je boljša, no. itak se pa povsod že najdejo darilni kompleti (k je božič že tok blizu) pa poišči. Ja, se strinjam. Pulije boš našla kar povsod, v kakšnem HM poglej, S Oliver, kakšno bolj športno varianto v Hervisu... Za dišavo pa... jst bi za 12 letnika tudi izbrala raje kakšen Adidas, Nike, Tom Taylor, Puma.. je bolj za mlade in meni osebno ful fino dišijo, pa ni nek izrazit vonj, tko, bolj športno in sveže. In dobiš luštne kompletke parfum/ parfumska voda+ gel za tuširanje, deodorant, aftershave (no, tega verjetno še ne rabi ) pa še cena je dokaj normalna.
|
|
RE: 12letnik-pomoč pri darilu 22.10.2010 11:20:42
|
|
|
|
Čebel@
|
hvala punce Cubo so pa uporabljali moji sošolci v sr. šoli(10 let nazaj),zato sem se najprej nanjo spomnila
|
|
|
|
RE: 12letnik-pomoč pri darilu 22.10.2010 11:21:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 IZVIRNO SPOROČILO: Felicita IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ pozdravljene! tukaj vas je največ in vas prosim za pomoč nečak ima drug mesec RD(12let) in naročil mi je,da mu kupim kakšen oprijet puli-ste kje to zasledile? poleg mu bomo pa dali tudi nekaj kar diši(puberteta ga že trka )-kaj bi bilo primerno za tako "mlade"....nagibam se k dezodorantu od Cube-je še kaj takega(lahko tudi parfum)? hvala za pomoč že v naprej puli boš pomoje našla v vsaki trgovini z oblačili, sklepam da lahko tut kako moško S al pa mogoče XS (če obstaja) že obleče. Cubo (če mislš uno k je v obliki cigare) drugač uporablja moj oče in se mi ne zdi nek 'moderen' vonj (obstaja pa aftershave in eau de toilette) - jest bi rajš kak komplet od npr adidasa, nike-a... celo nivea (for men) je boljša, no. itak se pa povsod že najdejo darilni kompleti (k je božič že tok blizu) pa poišči. Ja, se strinjam. Pulije boš našla kar povsod, v kakšnem HM poglej, S Oliver, kakšno bolj športno varianto v Hervisu... Za dišavo pa... jst bi za 12 letnika tudi izbrala raje kakšen Adidas, Nike, Tom Taylor, Puma.. je bolj za mlade in meni osebno ful fino dišijo, pa ni nek izrazit vonj, tko, bolj športno in sveže. In dobiš luštne kompletke parfum/ parfumska voda+ gel za tuširanje, deodorant, aftershave (no, tega verjetno še ne rabi ) pa še cena je dokaj normalna. mu bom itak za foro zraven dala še klinco za enkratno uporabo in pa flajštre
|
|
|
|
RE: 12letnik-pomoč pri darilu 22.10.2010 11:26:27
|
|
|
|
ZARA
|
Knjigo, kaj mu bo puli.
|
|
RE: 12letnik-pomoč pri darilu 22.10.2010 11:29:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Knjigo, kaj mu bo puli. ne more se nag učit
|
|
|
|
RE: 12letnik-pomoč pri darilu 22.10.2010 11:30:49
|
|
|
|
ZARA
|
|
|
RE: 12letnik-pomoč pri darilu 22.10.2010 13:06:36
|
|
|
|
ajataja
|
Jaz bi dala samo parfumček za puli bi pa dala denar zraven oziroma darilni bon ker sam najbolj ve kakšnega bi rad,ker imam sama 11-letnico in vem da si taki najraje sami izberejo stvari za oblečt ali pa ga vzameš s sabo v trgovino da si ga izbere ker itak že ve da mu ga boš kupila.
|
|
|
|
RE: 12letnik-pomoč pri darilu 22.10.2010 18:17:25
|
|
|
|
mišk
|
Jst bi pa parfum kupila npr. od Davida Beckama, Diesel ali kaj podobnega. Neka srednja cenovna varianta. Za puli pa nima pojma, ker nimam ne tolk stare otroke, ne moškega spola.
|
|
|
|
RE: 12letnik-pomoč pri darilu 23.10.2010 10:29:02
|
|
|
|
gita10
|
Od moje sestrične sin je star 14 let in jaz ga že 4 leta s sabo peljem v trgovino in skupaj izberema nekaj za njegov rojstni dan. Ker toliko stari fantje in dekleta že imajo svoje znamke, in svoj okus in jim je najbolje prepustit izbiro. Naprimer mojemu osemletniku je ta trenutek še čisto vseeno kaj ima na sebi.
|
|
|
| Stran: [1] |
dojencekv3sn4Z dojenckom na letalo!?da (
54%)
ne (
46%)
Število vseh glasov: 41Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!