|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   12-letna deklica
19.12.2005 21:37:42   
babylove
Česa bi bila vesela za božično darilo? Vrednost naj bi bila max okoli 25€. Nameravala sem kupiti globus, pa jih je v tej vsesplošni nakupovalni ihti zmanjkalo user posted image  Drugega se pa ne spomnim user posted image .   Da je stvar še težja, gre za precej razvajenega in vase zaverovanega otroka (v smislu 'jaz sem najlepša in najpametnejša') user posted image ... 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 12-letna deklica
19.12.2005 21:44:18   
špelin@
Priročnik za najstnice. Jih je kar nekaj na tržišču.

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.12.2005 22:06:39   
urška
če je res tako zaverovana vase potem defi8nitivno kakšno knjigo na to temo, kot je rekla špelin@

lahko pa kakšno kozmetiko, predvsem kakšna mila, ali pa kaj za nečisto kožo če ima takšne probleme

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.12.2005 22:37:07   
Marogica
Če je tako zaverovana, ji kupi ogledalo. Resno, v Ikei se dobi ogledalo, poleg pa lahko kupiš lučke, kot v garderobah "zvezd" (ob strani)

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.12.2005 23:00:57   
Annny
Lahko ji kupiš tudi kakšen set za urejanje nohtov (pilice ipd.), šatuljico za nakit, zraven mogoče kakšno kremo za telo z zanimivim vonjem (čokolada, karamela ipd.), CD z njeno priljubljeno glasbo, kozmetični kovček ali torbico, knjige...user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.12.2005 8:32:16   
ur+sa
matr jest k sem bla tolk stara sem si želela imet barbike vseh vrstuser posted image user posted image user posted image user posted image
zdej v teh časih pa vidm, da na to več ne palijouser posted image

Kupi ji kako knjigo o odraščanju najstnic..... user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.12.2005 8:59:01   
Anonimen
Poznam eno tako deklico.Vedno me je bilo malo strah,kaj ji podarit.
Na zadnji rojstni dan sem skoraj na zadnjo plat padla.
Kupila sem ji majčko v Redsu za pet eurou:tako ki ima svetleče napise na prsih,pa en brezrokavnik(materjal kot bunde) za 10 eurou v roza barvi..ta trenutek je to hudo moderno.
Kakšno veselje,ko je odprla darilo,za ne verjet.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ur+sa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
20.12.2005 9:09:58   
ribica.
POl ji pa kupi ogledalo, da se bo gledala.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.12.2005 9:29:21   
Vesna
kaka knjiga za punce v tem času je zelo primerna,ali pa cd muzike ki ji je všeč.al pa kak lepa majčka ,kozmetika.
jaz sem hčerkam od moža,naredila sliko z njunimi fotografijami od malega do zdaj kot nekakšen povzetek .se mi je zdelo zelo dobro.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

spanje
Evica22

Kje je spal vaš novorojenček takoj po rojstvu?

V zibelki (24%)

V košarici (16%)

V otroški posteljici (55%)

V veliki postelji (6%)

Število vseh glasov: 233

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!