|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   12. teden - pomoč!!
12.7.2005 10:49:08   
Joly
Pozdravljene :nosecka:!

Imam eno vprašanje za vas. Sem vstopila v 12. teden. Jutri imam drugi pregled. Danes zjutraj, ko sem šla na stranišče sem opazila na toaletnem papirju čisto rahlo roza flek. V bistvu ne vem, če je to krvavitev, ker je res čisto rahlo, pa v urinu se tudi ni nič videlo. Potem sem se stuširala in je izginilo. Ko sem prišla v službo in šla na WC sem spet opazila čisto rahlo roza stvar. Drugič spet nič. Kaj mislite, da je to? Malo me tudi špika spodaj v trebuhu, ampak samo na vsake tolko. Glede na to, da grem jutri k G., ali lahko počakam ali naj že danes kaj pokličem svojo G? Za kakršnokoli mnenje bom hvaležna.

Lepo se imejte.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   12. teden - pomoč!!
12.7.2005 10:50:04   
Čiračara
Rajši čimprej pojdi h ginekologu.
Srečno!

(odgovor članu Joly)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   12. teden - pomoč!!
12.7.2005 10:54:27   
renan
POkliči ali pa najboljše kar pojdi! Večkrat so ti izcedki nedolžni, a včasih lahko napovejo spontani splav. Gin bo preverila, če je z otročkom vse v redu. Potem ti bo verjetno predpisala mirovanje.

(odgovor članu Joly)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   12. teden - pomoč!!
12.7.2005 10:56:11   
mala važička
jaz sem imela tud tak izcedek v 10 tednu in sem letela na urgenco, ker je bilo to zvečer. Tam mi je rekla da to ni nič narobe če se krvavitev ustavlja in če je to samo madež na hlačah. Po tistem sem imela še dva dni po par kaplic na hlačah. Sem pa šla tudi k svoji ginekologinji in mi je tudi ona rekla da je verjetno samo kakšna žilica počla in da se nimam kaj sekirat. Danes malo počivaj ali pa vsaj pokliči svojo ginekologinjo pa ji povej kaj se dogaja pa ti bo ona povedala ali te bo v naprej vzela.

lp, Katja

(odgovor članu Joly)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......