Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
11 mesečniki - koliko mleka, mleč. izdelkov? 3.1.2006 20:44:00
|
|
|
|
daisy
|
Koliko mleka (ali adaptirano, ali alpsko, ali navadno, ali dojenje) na dan popijejo oz. pojejo (kašice) vaši 11-mesečniki? In koliko mlečnih izdelkov (skuta, sir, jogurt) na dan pojejo ? Naš se zjutraj in zvečer še doji (se mi ne sanja koliko popije), za zajtrk in za večerjo med drugim pomlati 1 dcl mlečne kašice, čez dan malica 1.5 dcl jogurta ali skute in poje 1 rezino sira. Me je kar na enkrat začelo skrbeti, da bi mu mogla dodajati mleko, ker res ne vem če ni najino dojenje zgolj še crkljanje , in da dobi premalo mleka in mleč izdelkov. Kako pa pri vas?
|
|
|
|
RE: 11 mesečniki - koliko mleka, mleč. izdelkov? 3.1.2006 21:21:02
|
|
|
|
mojMika
|
Zjutraj in zvečer popije okrog 230 ml adaptiranega mleka, čez dan pa včasih kakšen jogurt ali skutice, kašic pa bolj malo, ker ni ravno navdušen nad njimi. Zato pa poje veliko več sadja.
|
|
|
|
RE: 11 mesečniki - koliko mleka, mleč. izdelkov? 3.1.2006 22:35:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Naš 11-mesečnik poje: - zjutraj 210 ml mlečne kašice - popoldan 160 ml kašice z adaptiranim mlekom (sadna, gres, keksolino,...), v kolikor ne dobi sadja - zvečer 100 ml adaptiranega mleka
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?