|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   11. dan po ovulaciji
4.8.2005 11:22:56   
rebeca
Sem živčna in napeta ko :hudicek:.

Čakam :hudicek: ali pa :roza:, ampak ne zdržim bi kar stekla v lekarno po BC mini, pa nevem kaj naj nardim!

Je smiselno že naredit test? Ali naj še počakam?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   11. dan po ovulaciji
4.8.2005 11:29:34   
dolenjka
Sej vem da tega odgovora nisi hotla, ampak POČAKAJ, za tvoje dobro! Kdaj naj bi jo pa dobila?

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   11. dan po ovulaciji
4.8.2005 11:30:20   
Gea1
Počakaj! Še tist je počaku, ki je s hruške padu. Čeprav je težko, ampak bo pa pol tolk lepš, če bo.

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   11. dan po ovulaciji
4.8.2005 11:32:58   
rebeca
Nevem kdaj točno naj bi prišla, ampak tam nekje od 32. dneva naprej. Lahko pa tudi prej.

Imam zelo neredne cikluse od prenehanja KT.

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   11. dan po ovulaciji
4.8.2005 11:42:21   
Anonimen
Kako pa potem veš, kdaj si imela ovulacijo? Saj O. je 14. dni pred naslednjo predvideno M., kar ne pomeni nujno 14. dni po zadnji M.
Sama imam sedaj cikluse že skoraj na dva meseca, kar pomeni, da imam O. okvirno 5-6 tednov po zadnji M., torej okoli dva tedna pred naslednjo M. (ki upam, da je ne bo).
Počakaj s testom, škoda denarja, pa še pokaže ne zmeraj prav že na začetku.

(odgovor članu rebeca)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   11. dan po ovulaciji
4.8.2005 11:47:53   
rebeca
Ovulacijo sem zasledila s izcedkom in špikanjem v spodnjem delu trebuha, vsaj mislim da je bila O.

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   11. dan po ovulaciji
4.8.2005 11:50:33   
dolenjka
Počakaj punca! Res, ker boš ratala zasvojena, obremenjena....Za tvoje dobro!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   11. dan po ovulaciji
4.8.2005 11:50:46   
Anonimen
A tako. Jaz bi na tvojem mestu počakala. Sem prejšna dva meseca, ko mi je po prekinitvi s KT M. prvič zamujala, zmetala cel kup denarja za negativne teste.
Pa še pokažejo vsem pravilnega rezultata, če ni vsaj 14 dni preteklo. Držim pestke, da bo :roza:.

(odgovor članu rebeca)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   11. dan po ovulaciji
4.8.2005 12:03:44   
Katjusa
Glede na to da vse vemo kako je ko je treba neki cakat in da nas je tiste k ze dlje casa poskusamo izocilo da je skoda denar stran metat se odloci ali se naucis po svojih izkusnjah ali pa ubogaj nas in pocakaj!
Pa na:modri::roza:cimprej!!

LP Katja

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   11. dan po ovulaciji
4.8.2005 12:19:53   
*zvezdica*
Rebeca čist razuumem tvojo neučakanost...sem na istem kot ti. Povrhu vsega sem pa včeraj še zasledila par kaplic krvi (:hudicek: morm dobit v torek) in si že domišlja, da je bila to mogoče vgnezditven.....Hmmmm Mogoče je pa bla......Jooojjj nej si že enkrat neha delat utvar!!

Rebeca take it easy...!!

Lp

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   11. dan po ovulaciji
4.8.2005 12:50:12   
reni08
Ojla punce

Tudi jaz ne čakam te nesrečne :hudicek:, imam pa jo za dobit v nedeljo ampak upam da bo :modri: :roza:.
Se mi že zdi da me trebuh boli in hodim gledat na wc če je že kaj, hvala bogu do sedaj dobro kaže.

Imam občutek da se mi mal vrti in pogosto hodim lulat, je to kak znam, al se men sam zdi, zopet :)-:ups:

Tudi jaz moram počakat na test, dejmo zdržat punce in naj nam rata :angel::rozica:

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   11. dan po ovulaciji
4.8.2005 12:55:27   
IrenaO.
Reni tudi jaz jo ne čakam do nedelje in imam enake znake kot ti, ampak težko verjamem, da so to znaki:zmeden:

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   11. dan po ovulaciji
4.8.2005 12:59:03   
dolenjka
Pr men žal niso bili :(( , upam, da pri vaju vseeno so!

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   11. dan po ovulaciji
4.8.2005 13:03:46   
IrenaO.
Dolenjka se ti bom verjetno kar pridružila,ampak bom pa lahko drugo soboto nažgana, ko se bom poslavljala od samskega stanu,hehe

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   11. dan po ovulaciji
4.8.2005 13:41:22   
rebeca
Bom upoštevala vaše nasvete in še malo počakala.

Upam, da vsem ki nestrpno čakamo :hudicek:, da se pojavi raje :roza:.

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   11. dan po ovulaciji
4.8.2005 13:41:26   
rebeca
Bom upoštevala vaše nasvete in še malo počakala.

Upam, da vsem ki nestrpno čakamo :hudicek:, da se pojavi raje :roza:.

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   11. dan po ovulaciji
4.8.2005 13:46:28   
dolenjka
Oj Irena O. blagor teb k se ga boš pol lahko mirne volje! Jaz je zdej ne bom lakala 30.8. dekliščino mam pa 27.8. tko da ne bom vedla a sem al ne!:grrr: Kaj pa men svetuješ?:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   11. dan po ovulaciji
4.8.2005 13:51:12   
IrenaO.
UUhhh ja, ja jest na tvojem mestu ne bi razočarala prijateljic,hehe, tistih par pijačk, pa res ne more škoditi, koliko je takih, ki jih je kaj spilo na kakšnem žuru pa so bile srečke nosečke, tako da:)..

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   11. dan po ovulaciji
4.8.2005 13:53:38   
dolenjka
Maš prov! Itak pa ponavad pijem rdečga, se najrajš refošk, to je pa dobr za kri, a ne? Mater kake tolažbe najdemo, sam da se ga lohk narukamo!;)

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   11. dan po ovulaciji
4.8.2005 13:58:24   
IrenaO.
Ha,ha dober si tole napisala,ma veš kva,naj ti bo ta dan prišparan, sej potem boš pa pridna in boš nehala kaditi itd...hehe a ne da boš??:)

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   11. dan po ovulaciji
4.8.2005 14:08:25   
dolenjka
ja mami noooooo:ups:

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   11. dan po ovulaciji
4.8.2005 14:09:53   
petka
matr mamo dobre izgovore a ne??:)-:)-:)-

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   11. dan po ovulaciji
4.8.2005 14:11:54   
dolenjka
Vsak izgovor je dobr, tut če je slab:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   11. dan po ovulaciji
4.8.2005 14:13:32   
*zvezdica*
madonca ženske kakšne izgovore vse najdete :)...jah sej prav
Jaz grem pa na morje naslednji vikend...na en žur....pa če 2 dni prej zvem, da sem noseča se bo treba tud cigaretkam in pijači odrečt....čeprav če se spomnem mal tko...kolk punc se ga je ornk nažigal z alkotam tkole na začetku k sploh niso še vedle da so noseče...pa je s tamalimi vse OK

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   11. dan po ovulaciji
4.8.2005 14:16:04   
reni08
joj punce prav za vse držim pesti za :modri: :roza:.

Ej ful imam izcedek, kaj to pomeni??? help je dober znak???:ups:

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.