Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 10mesečnik škrta z zobki 8.1.2006 15:10:32
|
|
|
|
April
|
moj je tudi škrtal. Začel je takrat, ko je dobil zgorno enko. Mislim, da ne moraš kaj dosti narediti. Nejbrž je ravnokar dobil zobke. Bo že nehal po parih dneh.
|
|
|
|
RE: 10mesečnik škrta z zobki 8.1.2006 20:01:57
|
|
|
|
frutka_
|
Joj, naš mali škrta z zobmi že zelo dolgo časa. Ne vem kaj naj naredim...škrta tudi ponoči in čez dan. Je to zelo škodljivo?
|
|
|
|
RE: 10mesečnik škrta z zobki 8.1.2006 21:17:17
|
|
|
|
sezam
|
Naša tud škrta odkar ima še zgornje enke. uf, mene pa to tko skomina . Pa ji čist nič ne morem.
|
|
RE: 10mesečnik škrta z zobki 8.1.2006 23:11:02
|
|
|
|
lelaval
|
Moja hčera je tudi škrtala z zobmi - predvsem ponoči. Se spomnim, da sem bila na sistematskem pri 3 letih in je bilo vprašanje, če otrok škriplje z zobmi. Sem odgovorila po rsnici in psihologinja ali psihiatrinja (ne vem katera je točno) je rekla, če se ne bo odvadila, da bi za to znala bit kakšna psihična podlaga . Me je prestrašila, saj nisem imela pojma, kaj bi lahko bil v tem primeru vzrok. Pa je nehala škrtat, da še sama ne vem kdaj. Je pa dudo imela ful dolgo in jo je ponoči zgubila in verjetno takrat škripala - to sva midva predvidevala.
|
|
|
|
RE: 10mesečnik škrta z zobki 9.1.2006 16:49:49
|
|
|
|
mala maja
|
naš ma zobek že full skrhan me prav zanima kolk časa bo rabu da se bo odvadu mali . Je tko bregnan, točno ve da ne sme pa me vid se zasmeji in zaškrta. Mali vragec
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?