Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 10 dni po prenehanju dojenja 21.11.2008 19:16:41
|
|
|
|
inesc
|
Verjetno se ti še vedno tvori mleko. Hladni obkladki!!!
|
|
RE: 10 dni po prenehanju dojenja 21.11.2008 19:35:04
|
|
|
|
lotty4
|
Ne bog ne daj hladnih, če te boli morajo biti obvezno topli da se mleko sprosti in samo od sebe steče ven. Tuš ali termofor seveda morata biti topla, pa naj kar ven steče kar ga mora, lahko si tudi izčrpaš malo mleka ampak samo toliko da popusti napetost ali bolečina, da ne boš s črpalko ustvarila povpraševanja.
|
|
|
|
RE: 10 dni po prenehanju dojenja 21.11.2008 19:45:28
|
|
|
|
karin412
|
Zlikaj zeljne liste in si jih še tople daj v modrc. To je meni pomagalo. Sicer pa malega malo podoji, če še zna.
|
|
|
|
RE: 10 dni po prenehanju dojenja 21.11.2008 21:54:12
|
|
|
|
živa
|
Hvala! S termoforjem sem že včeraj grela in si umivala z vročo vodo; upam, da bo čim prej mimo tale neprijetnost ... Lp, živa
|
|
|
|
RE: 10 dni po prenehanju dojenja 22.11.2008 21:11:34
|
|
|
|
inesc
|
Vroča voda in vroči obkladki še dodatno stimulirajo mlečne žleze da proizvajajo mleko. Hladni obkladki pa imajo kontra učinek. Ko sem imela podoben problem, so mi tako svetovale svetovalke za dojenje v porodnišnici. S tem sem tudi uspešno preprečila mastitis.
|
|
RE: 10 dni po prenehanju dojenja 23.11.2008 17:49:58
|
|
|
|
Seven*
|
Doji naprej, pa bodo bolecine minile.. >:)
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?