Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 1-mesečna ločevalna - 2. dan - Š 29.5.2007 8:00:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla.. Evo, še mene... Z: kava + mleko (se ne odpovem) M: bela kava (tud ne dam stran) K: rižota (s koruzo, korenjem, grahom in gobami) in solata (+ koruza + fižol) V: rižota Kje ste pa ostale???
|
|
|
|
RE: 1-mesečna ločevalna - 2. dan - Š 29.5.2007 8:18:37
|
|
|
|
Julija08
|
Hojla, jaz imam pa danes: Z: hruška K: zelenjavna rižota V: isto Pa v službi zjutraj popijem vsak dan eno kavico z mlekom. Temu se ne mislim odpovedati. Pa občasno kako železovo šumečo tableto, ker sem enkrat ko sem bila na tej dieti imela premalo železa v krvi.
|
|
|
|
RE: 1-mesečna ločevalna - 2. dan - Š 29.5.2007 9:51:02
|
|
|
|
atanja
|
HAlo! JAz sem vsa poklepana. Danes bomo jedli: Z:kavaaaaa K:isto rižotko V mogoče celo nič AJA včeri sem mela izpit in sem se pregrešila........ Kar večkrat!
|
|
|
|
RE: 1-mesečna ločevalna - 2. dan - Š 29.5.2007 10:02:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: atanja AJA včeri sem mela izpit in sem se pregrešila........ Kar večkrat! bo pa danes boljše!!!!
|
|
|
|
RE: 1-mesečna ločevalna - 2. dan - Š 29.5.2007 13:48:11
|
|
|
|
Allia
|
Danes smo pa vse na rižoti. Z:jabolko, banano K:rižota s paradižnikom, solata, kruh-2 kosa V: rižota
|
|
|
|
RE: 1-mesečna ločevalna - 2. dan - Š 29.5.2007 14:46:40
|
|
|
|
barcaffe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Danes je na vrsti škrob: riž, fižol, krompir ... Jaz imam predvideno (in že skuhano): Z: jabolko K: zelenjavna rižota, solata V: isto tudi jaz isto
|
|
|
|
RE: 1-mesečna ločevalna - 2. dan - Š 29.5.2007 15:44:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, saj si tukaj. O.K.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?