Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 1.samostojni/gosti obrok 18.10.2005 19:34:46
|
|
|
|
mammy26
|
moja Tia bo stara konec meseca pet mesecev, se polno dojiva, občasno pa že poskusiva kakšno čežano, poskusile sva danes gris... Koliko, ti res ne vem povedati, gledam pa tako da bo njena prehrana čimbolj zdrava in pravilno kombinirana.
|
|
|
|
RE: 1.samostojni/gosti obrok 19.10.2005 7:11:10
|
|
|
|
Marogica
|
Mi smo dajali od dopolnjenega 6 mes ca 200 ml obroka (okrog 2 dcl). Pri 4 mes je bila gosta hrana bolj za pokušino in spoznavanje okusov-torej nekaj žličk na obrok.
|
|
RE: 1.samostojni/gosti obrok 19.10.2005 8:06:33
|
|
|
|
rainbow
|
Ola! če ti to poje v enem obroku, se mi zdi veliko. Pa nič ne bruha? Mu je že prav; Edino pazi malo na težo, moja prva je tudi jedla kot uš, bila debela do prvega leta; pa ni panike, zdaj je po petih dneh driske zgubila vso rezervno maščobo, je prava manekenka No, pa vseeno, pretiravat ni treba. lp
|
|
|
|
RE: 1.samostojni/gosti obrok 19.10.2005 9:30:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Rainbow..lih to me zanima, da nebo jedel preveč? Nič ne bruha..potem se edino veselo smeji..naj pa povem da že od 3 mesca poje 210ml mleka!
|
|
|
|
RE: 1.samostojni/gosti obrok 20.10.2005 20:56:14
|
|
|
|
Lu
|
IZVIRNO SPOROČILO: rainbow ... Edino pazi malo na težo, moja prva je tudi jedla kot uš, bila debela do prvega leta; pa ni panike, ... No, pa vseeno, pretiravat ni treba. lp Samo zanima me koliko kg je imela??? Ker moji Maji vsi pravijo: ˝U lička pa ma ˝. Jaz pa odgovorim, če pa rada papa. Kaj naj. Men je prav fletna. Sploh ne močna. Danes sem jo tehtala, ampak je bila oblečena in ima 8,7 kg. Jutri bo pa dopolnila 8 mesecev
|
|
RE: 1.samostojni/gosti obrok 21.10.2005 7:07:43
|
|
|
|
BibaJ
|
Jaz mu dam kašico, količinsko težko rečem, mislim da je nekje 150 ml, in se naje, ker sam neka jest in vse začne ven pljuvat. Ampak je po teh kašicah prej lačen (prej je jedel na 4 ure) in je najkasneje po 3 urah. Mogoče mu čez kako uro ponudiš mleko.
|
|
|
|
RE: 1.samostojni/gosti obrok 21.10.2005 8:08:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj se ukvarjaš s tem debeluščkom. Če otrok rad je, pomeni da je zdrav. S tem se začni ukvarjat šele takrat ko se ti bo zdelo da preveč poje in bo tudi kazal znake debelosti. Pri tako majhnem, pa mislim da še ni treba panike delat. Tudi naša je bila na začetku bolj močna, sedaj ko se je začela plazit, pa še vedno velik poje, sam pa tud porabi. Ti bo otrok že sam povedal kdaj je dovolj. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?