Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
1. srečanje prepeljanih dojenčkov s helikopte... 8.5.2010 17:15:00
|
|
|
|
Colt
|
Danes se je zgodilo prvo srečanje vseh prepeljanih dojenčkov/nedonošenčkov/ostalih dojenčkov, potrebnih oskrbe v KC, skozi zadnjih 30 let. Bilo je zelo lepo spremljati vse skupaj. Krasno doživetje, pogostitev na nivoju, torta več kot dobra. Vse skupaj se je dogajalo v hangarjih LPE (Letalske policijske enote), tako da tudi slabo vreme sploh ni bilo problem. Vsega skupaj je blo prisotnih nekje 400-500 ljudi (približno), od tega je bilo cca 100 otrok/odraslih prepeljanih. Za otroško animacijo je bilo poskrbljeno, piloti in pilotke so bili pri volji za pogovor, tudi veljaki (Kresalova itd...)so bili prav lepo sproščeni. Otroci so se lahko slikali na kapetanskih sedežih AB-212, le tu in tam je kdo od staršel pozabil otroka upozoriti da stikala v heliju niso za igrat in vlečt kr tko, vendar smo hitro popravili ta lapsus. V glavnem krasno doživetje, sem prepričan da je bila tudi marsikatera RRovka prisotna. Zahvala vsem organizatorjem, osebju za postrežbo, pilotom (in obem pilotkam) ter še na mnogo takih prijetnih druženj. Naj narod vidi za kaj se gre sploh. Morda bi bil čas da se zgane še vojska s kako podobno PR akcijo... G ps. Glavna zvezda dneva pa je bila stara lepotica ki je kljub 30im letom, še vedno v formi in zmožna letenja v najzahtevnejših razmerah. Namreč ta helikopter je (sicer edini ta tip v Sloveniji) skozi vseh 30 let dejaven v reševanju življenj, od najmlajših do najstarejših. Rekorder na tem področju pri nas, AB-212! http://www.planepictures.net/netsearch4.cgi?stype=reg&srng=1&srch=S5-HPB&offset_=0&range=25
< Sporočilo je popravil Colt -- 8.5.2010 17:18:46 >
|
|
RE: 1. srečanje prepeljanih dojenčkov s helik... 8.5.2010 19:38:41
|
|
|
|
tasa_m
|
|
|
|
|
RE: 1. srečanje prepeljanih dojenčkov s helik... 8.5.2010 19:52:56
|
|
|
|
Fleka
|
Sem gledala prispevek na 24 ur,......bravo!
|
|
RE: 1. srečanje prepeljanih dojenčkov s helik... 8.5.2010 20:02:23
|
|
|
|
magda_velepič
|
Je bila kolegica z družino tam mi je rekla zadnjič,da grejo kajti sin je tudi bil prepeljan pred desetimi leti z helikopterjem.
|
|
RE: 1. srečanje prepeljanih dojenčkov s helik... 8.5.2010 21:28:17
|
|
|
|
Colt
|
Ja super je bilo res. Se mi je zdelo da je bil tut ''RR spirit'' v zraku
|
|
RE: 1. srečanje prepeljanih dojenčkov s helik... 8.5.2010 21:58:46
|
|
|
|
Colt
|
Pozabil pa sem napisat najlepši dogodek...na srečanju sta bila tut oče in sin. Oče nekje 29 let, sin pa 3 leta približno...in oba sta bila prepeljana s helikopterjem v KC, oba prezgodaj rojena. Neverjetna zgodba. Ganljivo do konca. In oba prepeljana v lepotici AB-212. Samo 24 let je minilo vmes
|
|
[Brisano sporočilo] 9.5.2010 0:40:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: 1. srečanje prepeljanih dojenčkov s helik... 9.5.2010 7:19:25
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: 1. srečanje prepeljanih dojenčkov s helik... 9.5.2010 10:40:53
|
|
|
|
TomTaylor
|
luštna nečaka imaš, Colt
|
|
RE: 1. srečanje prepeljanih dojenčkov s helik... 9.5.2010 10:56:56
|
|
|
|
Colt
|
Hvala Tomika, to bo verjetno po stricu... Drgač sta pa oba uživala na LPE, še najbolj pa na zadnji klopi od 212ke in s pilotskii slušalkami na glavicah.Ma noro fajn
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?