patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka oprosti, ampak otrok se pri enem letu ne bo spomnil rosjtnega dneva (tudi sama praviš, da ne ve zakaj se gre). tako da recimo bobu bob - to delaš zase. otrok se bo mel fino ali je zabava ali pa ne glede hrane - jaz bi dala vsega po malem, za kar vem, da otroci radi jejo. in še kaj za odrasle. da so vsi zadovoljni pa še nekaj bom dodala, pa brez zamere - v razmislek; ne vem od kje si jemlješ pravico, da lahko pričakuješ, da se drugi morajo čutit dolžni tebi "poplačat" tvojo zabavo s svojo. a jo delaš zase? ja. a te kdo sili? ne. zakaj bi potem si silila druge v nekaj kar ne želijo? in nenazadnje - zakaj bi morala drugi zapravljat svoj denar tako kot si si ti zamislila? a oni to od tebe pričakujejo - da jim delaš žurke za svoj roj. dan? po moje ne.. pa pusti potem ljudi, da praznujejo (ali ne!) po svoje, kot oni želijo. saj je njihov praznik, tako kot je to tvoj in si sami izbirate kako boste praznovali. ne razumem ljudi, ki se skešavajo za zabave in potem bentijo, ker se drugi ne. a ni zabava (ali ne) po želji trenutnega slavljenca ali sem jaz kaj falila O Kristus sem se že ustrašila da sem napisala post, pa sploh ne vem kdaj Drugače pa, kaj pa kakšno vrtno poletno igralo, ki ga lahko prinesete noter- ala plastični tobogan, bazen poln malih žogic, trampolin, mogoče kakšen kotiček z blazinami in mehkimi igračami, če bo veliko maljčkov, mini plesišče s cd predvajalnikom in mikrofonom za karaoke, kakšni mali šotorčki v katere se malčki radi skrijejo, žogice za skakanje, tabla s kredami ali pa več velikih listov pripopanih na zid za slikanje... Za jesti bi naredila nekaj drobnega, kar deca lahko drži v rokah. Npr. mini pizze, pizza muffini, hrenovke v testu, obložene kruhke,sladki rogljički z marmelado, čokolado ali slani s šunko, sirom, sadna nabodala...