Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 1. pregled pri pediatru 2.9.2007 22:59:48
|
|
|
|
Luckica
|
cca največ 10 minut.Sem šla sama
|
|
|
|
RE: 1. pregled pri pediatru 2.9.2007 23:00:53
|
|
|
|
viv_
|
Ma hitro si fertik, 1 2 3. Sestra te malo "izpraša", da napiše karton, potem pa k zdravnici, posluša srček, potipa glavico, vpraša če dojiš, pa je to to. Ne, nisem šla sama, tamala je šla z mano Brez težav greš sama, razen če bi bil očka tudi rad zraven, potem pojdita oba.
|
|
RE: 1. pregled pri pediatru 2.9.2007 23:11:43
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv Ma hitro si fertik, 1 2 3. Sestra te malo "izpraša", da napiše karton, potem pa k zdravnici, posluša srček, potipa glavico, vpraša če dojiš, pa je to to. Nekako tako, pa izmerijo ga in stehtajo. Jaz sem vzela s seboj list papirja, kjer sem imela napisana vprašanja, ki so me zanimala, ringaraje pa pred 6 leti še ni bilo Drugače pa je z menoj vedno hodil mož. Fajn je, da gre nekdo s teboj, da se ti lahko v miru s sestro pogovoriš, ta drugi pa otročka "čuva".
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?