Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
1. obletnica poroke - kaj podariti možu 10.5.2005 12:40:49
|
|
|
|
k1
|
Bliža se 15.5. in z mojim dragim imava prvo obletnico poroke. :sloncek::love::sloncek: Naj povem, da imam zlatega moža, katerega se današnji dan lahko samo še s svetilko išče na tem svetu... Bolj ko si razbijam glavo, kaj podariti možu za to obletnico, manj idej imam... Nikoli nisva bila za neka pretirana darila, pač toliko "za pozornost". Ima kdo kakšno pametno idejo??? :darilo:? Bi jih bila zelo vesela. Večerja - to itak sva se že dogovorila, da se bova šla malo romantike, našo tamalo bo prvič imela babica, tako da, hm, sploh ne vem, kako bom mirna in brez skrbi uživala na večerji, ampak lepih trenutkov pa tudi ne bi rada zamudila... Skratka, malo sem zabluzila- bistvo vsega tega je - kaj podariti možu ob tej obletnici!!!!! Hvala za pomoč
|
|
|
|
1. obletnica poroke - kaj podariti možu 10.5.2005 12:41:39
|
|
|
|
kofetek2010
|
daj poglej na NV kak teden nazaj je blo ful govora o tem 8)
|
|
|
|
1. obletnica poroke - kaj podariti možu 10.5.2005 12:48:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Za po večerji rezerviraj sobo v kakšnem fletnem hotelčku (za dve urici recimo, da ne bo babica preobremenjena...). Kupi si novo, lepo, seksi spodnje perilo...pa mogoče jagode in šampanjec...in potem si v miru privoščita dve urici divjega...no, saj veš...:ups::)-:ups: Če pa se ti zdi hotel predrag in če bo vreme lepo, pa imejta namesto večerje v lokalu, romantičen piknik nekje na samem v naravi. Pa lahko tudi zvečer, ob ognju, recimo...Za moje pojme še lepše9nebesa. Moj:love: bi bil navdušen! Nojči:sloncek:
|
|
|
|
1. obletnica poroke - kaj podariti možu 10.5.2005 13:16:59
|
|
|
|
k1
|
ja hvala lepa, sem že prišla na idejo - večerja, to itak bo (tudi tisto "po večerji" :sloncek::sloncek::sloncek: - še imam spravljeno specialno sp. perilo od dekliščine, hehe...). Spekla mu bom tortico v obliki srčka z jagodami :torta::torta:, po moje bo tega zelo vesel, ker ima zelo rad sladko... pa kakšno lepo posvetilo poleg pa bo... :bravo: PS: nisem vedela, da se temu reče "bombažna" poroka.
|
|
|
|
1. obletnica poroke - kaj podariti možu 10.5.2005 13:50:55
|
|
|
|
aljča
|
k1 če si doma v bližini zdravilišča ti svetujem, da si vzameš čas in greš rezervirat kakšno kopel v jakuzziju.Dobrih 45min.traja ob šampanjcu,mehurčkih in nežni glasbi.Totalna sprostitev za oba in pa tud lepo presenečenje.Vem da imajo v Laškem dve kopeli in tud ne stanejo veliko.Z večerjo pride okrog 7000 sit,brez pa 5000sit.Jaz sem to že dvakrat storila in je bil zelo prijetno presenečen. Lepo praznovanje vama želim:rozica::torta: Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
1. obletnica poroke - kaj podariti možu 10.5.2005 14:32:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Sicer nimam ideje, želim le da preživita lepe urice.:love: Bojana
|
|
|
|
1. obletnica poroke - kaj podariti možu 10.5.2005 23:55:03
|
|
|
|
Joe
|
Vrtalni stroj ali pa zares uporabni pripomoček za njegov hobi ali šport, vsaj v obliki dobropisa (bonov) v tematski trgovini. Šport: oblačila, pohodni ali tekaški čevlji, tenis lopar, novo ribiško palico, kimono itn. Hobi: orodje, zbirko knjig, pravi računalniški del, dober fotoaparat ali njegov pripomoček (stativ) itd. S tem dosežeš troje: vesel bo, da se vendarle zanimaš za njegovo početje in njegova mnenja o stvareh v njih, ob uporabi bo užival in se semtertja spomnil, kako jih je dobil, darilo bo uporabno. Potrebno je precejšnje poznavanje moža in njegovih aktivnosti. S smiselnimi spremembami velja za oba spola.
|
|
|
|
1. obletnica poroke - kaj podariti možu 10.5.2005 23:57:09
|
|
|
|
Annny
|
Kaj pa polet z balonom?
|
|
|
| Stran: [1] |
spanjeLelly28 RRkdaj je vaš otrok opustil popoldansko spanje?pri manj kot 3 letih (
60%)
nekje med 3-6 letom (
30%)
z vstopom v šolo (
10%)
Število vseh glasov: 30Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!