|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   1. dan menstruacije
21.2.2005 19:57:45   
muriel
zivijo!

prosim za pomoc, ce mogoce, katera kaj ve o tem!

M naj bi dobila v sredo; in jo tudi bom, saj me v trebuhu tipicno napenja. danes dopoldne sem imela manjsi rjavkast izcedek in potem nic. prejsnji mesec sem mi je zgodilo isto; izcedek, en dan nic, potem pa normalno menstruacija.

zanima me, kdaj naj torej stejem 1 dan menstruacije; dan ko se je pojavil zgolj izcedek(kot sedaj pocnem) ali dan ko je nastopila normalna krvavitev?

ta premor med izcedkom in M se mi je prvic zgodil prejsnji mesec (in ocitno se mi bo ponovilo sedaj), zato mi je nenavadno.
M vec kot ocitno bo, tako, da upanja na kaj drugega ni.

hvala!

muriel
Neposredna povezava do sporočila: 1
   1. dan menstruacije
21.2.2005 20:02:22   
Pia73
1. dan M šteješ od M naprej, ne od izcedka.

(odgovor članu muriel)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   1. dan menstruacije
22.2.2005 7:41:56   
manja11
Ker si bom mogla dajati injekcije, mi je sestra rekla, da je prvi dan takrat, ko se začne krvavitev, ne izcedek!!!

Lp:miska:

(odgovor članu muriel)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   1. dan menstruacije
22.2.2005 7:47:13   
Kris
Manja,

oprosti, ampak zakaj si boš morala dajati inekcije?

(odgovor članu muriel)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   1. dan menstruacije
22.2.2005 8:03:10   
manja11
Namesto Klomifena, ker sem imela stranske učinke. In sicer za inseminacijo.

Lp

(odgovor članu muriel)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   1. dan menstruacije
22.2.2005 8:05:43   
Kris
A tako,

upam, da se bo vse dobro in srečno izcimilo. Držim :miska::miska::miska:.

(odgovor članu muriel)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   1. dan menstruacije
22.2.2005 9:20:33   
muriel
hvala! mi ni prav jasno, kaj je potem ta izcedek. manja, upam, da bo vse ok!

muriel

(odgovor članu muriel)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   1. dan menstruacije
22.2.2005 9:43:05   
bobika
Meni je pri podobni situaciji dr Pušenjak iz foruma med.over.net napisal, da šteješ prvi dan, ko se pojavi kakršna koli sprememba - izcdek. Zdaj pa res ne vem.
Pri meni je namreč bil izcedek 6 dni (vmes kak dan nič) pol pa je še 7 dni bla m. Kriza. Se je kateri dagajalo kaj podobnega? Nimam pa rednih m od 35- 57 (pa še več je blo).
Snžkov dan:sloncek:

(odgovor članu muriel)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   1. dan menstruacije
22.2.2005 10:54:33   
muriel
joj, torej je zdaj spet nejasno; vceraj sem imela malo izcedka, danes tudi le malo, M pa naj bi dobila jutri. mi porusi ves sistem racunanja plodnih dni, saj druagce imam M redno. upam le da ni kaj drugega!?

bobika; kaj pa tvoj ginekolog pravi? verjetno bi ga morala vprasati, saj pri tako neredni M res tezko ugotovis plodne dni. bom kar G vprasala in ti sporocim!

(odgovor članu muriel)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   1. dan menstruacije
22.2.2005 11:19:05   
bobika
Od kar sva se odločla za :duda: še nisem bila pri g. (odločila pa sva se 1.1.05). Prej pa mi ni nič rekla, da bi to blo kaj fejst narobe. Enkrat sem dobila dabroston ker 3 mesce ni blo m. Bom pa v kratkem šla do nje. Sem se že nameravala najavit, pa še nekaj odlagam.

(odgovor članu muriel)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   1. dan menstruacije
22.2.2005 12:01:42   
muriel
ne, ne, nisem mislila, da je kaj narobe, ampak, da bi ti bolj pomagalo pri ugotavljanju dni za :sloncek:!

jaz jo imam sicer redno, pa nama kaksen mesec uspe, da jih zamudiva; ker sva mogoce ravno takrat narazen ali enostavno zmanjka casa.

ali vam to uspeva non-stop vsak dan!hm!?!

(odgovor članu muriel)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   1. dan menstruacije
23.2.2005 16:00:28   
bobika
Sva vsak dan skupaj, ker živiva skup. Je pa res da :sloncek: nene vsak dan.Vsake 2-3 dni.
Sem se danes naročla pri g in ga imam 1.3.

čimprej ti želim, da postaneš srečka :nosecka:

(odgovor članu muriel)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Diastaza
kokos4 RR

Ali ste imele po porodu tezave z diastazo recti?

Da (56%)

Ne (44%)

Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!