Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 1. cepljenje - kako so reagirali 17.1.2006 18:29:28
|
|
|
|
MIN
|
pri nas je bilo vse o.k. nobene vročine nič kaj takega,ampak sem vseeno mal cvikala,zaradi vročine.samo oteklino od cepljenja je pa imela en teden
|
|
|
|
RE: 1. cepljenje - kako so reagirali 17.1.2006 18:32:50
|
|
|
|
Lunca1
|
pri Pini ni bilo nobenih problemov, samo mogoče malo zatrdline na mestu vboda.
|
|
|
|
RE: 1. cepljenje - kako so reagirali 17.1.2006 18:42:34
|
|
|
|
KODA
|
Pri nas pa je bilo zelo hudo,ker je bila reakcija zelo huda, z otekanjem in grdim ekcemom čez celo stegno.Nato je bila odkrita alergija na tetanusni toksin. Do zdaj,ko je star 3 leta ni bil še nič cepljen s tem cepivom,ker je alergija še vedno prisotna.
|
|
RE: 1. cepljenje - kako so reagirali 17.1.2006 19:19:19
|
|
|
|
frutka_
|
Naš ima reakcijo na vsako cepljenje. Običajno dobi kakšne izpušlaje, razdražljiv je, po zadnjem cepljenju je imel drisko...tako da sem že vnaprej pripravljena na reakcijo. Na mesto pikice pa je meni pediatrinja priporočila da naj mu položim filter vrečko od kamiličnega čaja, ki jo namočiš v vročo vodo, tako baje kamilioce blagodejno vplivajo na mesto cepljenja, da se ne vname. Po vsakem previjanju je treba vrečko menjati in nam je zmeraj pomagalo. No, poskusiti ni greh...
|
|
|
|
RE: 1. cepljenje - kako so reagirali 18.1.2006 7:50:04
|
|
|
|
dory
|
Nas tamal ni imel kaksnih posebnih reakcij prvi dan...je pa naslednji dan po vsakem cepljenju bruhal...to je blo pa tud vse :)
|
|
|
|
RE: 1. cepljenje - kako so reagirali 18.1.2006 9:01:43
|
|
|
|
katarina j.
|
Mi nismo imeli nobenih težav. Morda je pa slučajno soupadlo tole cepljenje in sprememba odvajanja. Saj če nima drugih težav, potem je vse ok. Če kaka enkrat na dan to sploh ni težava.
|
|
|
|
RE: 1. cepljenje - kako so reagirali 18.1.2006 15:34:34
|
|
|
|
Katrin
|
Mi vismo imeli nobene reakcije: ne vročine, ne jok, niti nismo več spali (so rekli, da bo lahko kaj več zaspana). Brez posebnosti. Lp
|
|
RE: 1. cepljenje - kako so reagirali 18.1.2006 16:17:18
|
|
|
|
tina104
|
Nobene reakcije, po 1. cepljenju se mi zdi, da se je še več smejal in več spal :)
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?