|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   žrelnica
25.2.2008 18:23:43   
mamchika
Mi imamo maja operacijo žrelnice v Novem mestu z našo punčko, ki bo takrat stara 2 leti in 9 mesecev in sicer zaradi neprestanih vnetij všes in me zanima, če katera ve kako je tam in kako to spoh zgleda
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: žrelnica
25.2.2008 18:59:48   
Laubica
Moj sin je bil že 2x operiran na žrelnici ker od prehladov to nazaj zraste-operacija traja mislim da 10 min.tisti dan je kriza -ga boli pol je boljše-probaj če si lahko z otrokom v bolnici jaz sem bila in ni mi žal

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu mamchika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2008 19:21:36   
lelaval
Tukaj si malo preberi, kar smo že debatirali:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1201055&mpage=1&key=%9Erelnica&#1206627

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=948410&mpage=1&key=operacija%2C%9Erelnice&#1000274

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=767708&mpage=1&key=operacija%2C%9Erelnice&#768141

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu mamchika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.3.2008 19:13:18   
melitako
Tudi mi imamo maja opracijo še ne dveletnega sina v NM. in sicer 12-ega je sprejem. Tudi mene zanima kako je v NM. Rada bi bila zraven, še posebej ker ga še dojim. Zdravnik mi je rekel, da lahko če so kapacitete proste, drugače ne.

Če katera lahko pove kako je bilo v NM ji bom hvaležna, pa še to: kako izgleda to, da si zraven, si v isti sobi, ali moraš ponoči prespat drugje.

hvala

melitako

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?