|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   živciranje
31.3.2008 12:05:40   
Anonimen
Morm mal pojamrat. Imam rizično nosečnost, 6 mesecev sem že doma (večinoma v postelji), večino stvari opravita mož in mama, sem v tretji tretjini, težko ležim, spim sploh ne, kilo imam, ki me moti... skratka edina luštna stvar je user posted image  in njegove brcike user posted image
Sicer imam zlato mamo in moža, ampak... Glede na to, da je situacija taka in sem večinoma ležeča, hoče vse narest. In to večinoma po svoje. Ker pravi, da ji je tu dolgčas, kar išče, kaj bi delala. In me kar naprej sekira (daje predloge), tisto, kar želim jaz (npr, cunjice tam, omarico tam...) sploh ne sprejme in je pol užaljena. Prav skregat se morva, da popusti. Je pa pol užaljena. Jaz pa jokam in se sekiram, sem jezna...kaj pa vem. In prav težko se pomirim.
Upam, da na malo pikico to ne vpliva prevečuser posted image
Mal sem mogla pojamrat, je takoj bolš.
Hvala, punce.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: živciranje
31.3.2008 12:09:31   
vesel
OJ!Ja tud js sm bla v času nosečnosti zelo čustvena.

Kaj nj ti rečem,probi vse mal na hec obrnt--zud,če mama hoče po svoje nardi-pa da teb to ne paše jo na hecn način pregovori tko,da bo obema slo na smeh.

Pa seveda nosečnost mej v mirnem stilu.

Lp

druzina je zame vse!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.3.2008 12:20:31   
karmar
Anonimen te prav razumem. No, nimam ravno iste situacije... brez problemov  z nosečnostjo. Sem pa pod isto streho s taščo in .... joj, včeraj sva se z možem tako skregala, da je slišala v spodnji štuk, kjer je ona. KAJ NI PRIŠLA GOR "kao" POMIRIT!!!!!          D A    N E     B I....user posted image
Drugače pa ni panike, zaenkrat smo vsak na svojem. Se pa bojim kako bo ko bo tu otrok, da ne bo hotel še kdo vzgajat po svoje... Zato ti rečem samo da ne se pustit. Če si na svojem si pripravi okolico tako, kot bo tebi prav, pa čeprav bo kdo užaljen zaradi tega. Konec koncev tam živiš ti, in ne drugi.
Je pa res da lepa beseda lepo mesto najde. Srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.3.2008 13:07:33   
Anonimen
Vesel in Karmar , hvala vama. Mal sem se že pomirila, sem pa pol ure skup jokala, kar nisem mogla nehat. Saj se vedno neki "kregava" in pregovarjava, jaz vedno na lep način razlagam in argumentiram svoje želje...ampak dons je blo pa res preveč. Upam, da zdej ko me je vidla čist iz sebe, da bo bolš. Vsaj za nekaj časa.
Imam pa srečo, da ne gre za kako zoprno taščo. Bi se mi zmešalo. Na srečo nismo skupaj, pa tudi taka mirna in nekonfliktna je, da je prav super.
Če bi šlo pa za mojo bivšo "taščo"...... bi se mi pa zmešalo. Tista je bla pa dobesedno hudič.
No, pa smo zašli s teme.
Mejte se, hvala za odgovore :)

(odgovor članu karmar)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.4.2008 10:01:01   
karmar
Sej smo vse tako narejene, da se bolje počutimo ko se malo izkašljamo. Želim to čimmirnejši preostanek nosečnosti.
Papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?