|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   živalski vrt-zagreb
27.8.2007 18:02:18   
čaki
če je katera bla v kratkem- koliko je vstopnina, in odpiralni čas??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: živalski vrt-zagreb
27.8.2007 18:04:23   
Anonimen
Vstopnina je 20 kun za odraslega, 10 kun za otroke, za odpiralni čas ne vem.

Mi smo se tam lepo imeli user posted image

(odgovor članu čaki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.8.2007 19:45:20   
hrabra miška
Mi smo bili tudi letos med poletjem 3x. Tamala dva sta ful navdušena, pa še bolj mi je všeč kot v LJ. Vstopinina je ful ceneje,pa še na asfaltu je vse. Nimajo pa žirafe in slona. Mislim da je vstop do 18h,odprto je pa do 20h. Če se ne motim. 

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.8.2007 20:46:54   
noe
Ja mi smo tudi bili letos,  pa je super in nam je vsem boljši kot v Lj, ampak mali pa je še en teden pol spraševal, a flona pa ni blo????
Ne vem, a katera ve zakaj nimajo slona in žirafe?

(odgovor članu hrabra miška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.8.2007 21:47:38   
žarnica
IZVIRNO SPOROČILO: noe

mi smo bili lani spomladi,pa je slon še bil. Sicer zelo star,se mi zdi,da se je še komaj na nogah držal. Žirafe pa ni bilo.user posted image

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.8.2007 21:50:15   
Njuškalo

Najbrž zato, ker nimajo denarja zanj.Lepše bi bilo, če bi se odločili, da nimajo slona in žirafe zato, ker slon v naravi živi v družini, v veliki družini..žirafa tudi.Na ogromnih površinah...v živalskem vrtu pa sta ti dve živali omejeni na ene 100 kvadratnih metrov, če sploh in na samoto.Veliko družino zamenjata za samoto, v najboljšem primeru imata družbo enega primerka svoje vrste zravenuser posted image Ampak važno, da imajo ljudje veselje...ni važno, če žival trpi...user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: živalski vrt-Zagreb
27.8.2007 21:51:03   
Anonimen
Žirafo so imeli, dolga leta nazaj, ko sem bila še mala.....

(odgovor članu žarnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
31.8.2007 14:38:02   
noe
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo

Najbrž zato, ker nimajo denarja zanj.Lepše bi bilo, če bi se odločili, da nimajo slona in žirafe zato, ker slon v naravi živi v družini, v veliki družini..žirafa tudi.Na ogromnih površinah...v živalskem vrtu pa sta ti dve živali omejeni na ene 100 kvadratnih metrov, če sploh in na samoto.Veliko družino zamenjata za samoto, v najboljšem primeru imata družbo enega primerka svoje vrste zravenuser posted image Ampak važno, da imajo ljudje veselje...ni važno, če žival trpi...user posted image

Po moje trpijo vse živali v živalskih vrtovih.Izmislili smo si jih pa ljudje

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.8.2007 14:39:35   
orhideja75
Joj jaz bi tudi bila zato, da bi enkrat šli. Pravijo, da je ful lepo, vidiš veliko različnih živali, ne pa pri nas v LJ, ko je že ene 15 let vse enako.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.9.2007 5:39:01   
skuštrana
Slonov ni zato, ker sta umrla. Mislim, da je slonica umrla prve, potem pa je od žalosti shiral še slon. Ali pa obratno. Smo imeli to nesrečo, da smo bili tam točno na dan, ko se je to zgodilouser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.9.2007 8:53:29   
Njuškalo
Seveda je shiral od žalosti, ker je potem ostal sam.Nočna mora vsakega slona. V naravi bi mu družina pomagala prebroditi žalost...v živalskem vrtu pa tega ni.Ampak važno, da je ljudem lepo, ko gledajo živali, ki so zaprte, nesvobodne...user posted image Kar predstavljajte si...nekdo bi vas zaprl v stanovanje, hrano bi dobili, nego recimo, da tudi...bili bi pa sami, če odštejemo to, da bi vas kdo prišel pogledat na drugi strani kletke; stanovanja torej?Torej bi imeli kao vse...le svobode in družbe ne.Bi hoteli  živeti tako?Jaz ne bi..zato pa tudi živalim privoščim kaj boljšega od tega.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.9.2007 21:48:19   
Ilije
user posted image Mi smo tudi bili letos. Bilo nam je všeč, saj vidiš veliko različnih živali, za veliko manjšo ceno kot v Ljubljani. Pa še manj je za hodit kot v Ljubljani, tako da je naša triletnica imela dost energije še za sprehod po bližnjem parku. Imeli smo samo nekaj problemov z vožnjo po Zagrebu in iskanjem ZOOja, saj ni nikjer nobene prave oznake ne za ZOO ne za Maksimir (zemljevida pa tud nismo mel sabo), pa še poln obvozov je bilo povsod. Pa tud s parkiranjem je bilo nekja težav, še dobro da je bila nedelja in smo potem parkirali kar na Krašovem parkirišču.

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.4.2008 11:40:03   
zabicaa
A se splača aprila v Zageb v živalski vrt? je bil kdo takšen čas? Je že kaj živalic?

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.4.2008 11:43:51   
Maleal
A lahko katera točno pove kako se do tja pride?Po možnosti iz MB smeri.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu zabicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.4.2008 11:50:48   
skuštrana
Seveda je shiral od žalosti, ker je potem ostal sam.Nočna mora vsakega slona. V naravi bi mu družina pomagala prebroditi žalost...v živalskem vrtu pa tega ni.Ampak važno, da je ljudem lepo, ko gledajo živali, ki so zaprte, nesvobodne... Kar predstavljajte si...nekdo bi vas zaprl v stanovanje, hrano bi dobili, nego recimo, da tudi...bili bi pa sami, če odštejemo to, da bi vas kdo prišel pogledat na drugi strani kletke; stanovanja torej?Torej bi imeli kao vse...le svobode in družbe ne.Bi hoteli živeti tako?Jaz ne bi..zato pa tudi živalim privoščim kaj boljšega od tega.

Njuškalo, v Zg celo imajo kletko v katero se lahko vsedeš in potem ljudje hodijo mimo in te gledajo.user posted image In vidiš kakao se živali počutijo.
Meni tudi ni všeč ideja o zaprtju živali in te stvari. Moraš pa vedet, da so vse te živali bile rojene v ujetništvu in da če bi jih spustili na prostost večina sploh ne bi preživela. Sloni, ki so bili v živalskem vrtu v Zg so bili darilo tovarišu Tito od nekega tujega državnikauser posted image , večino živali je že rojenih v zoo in drugače sploh ne znajo živeti...Ja vem, sliši se kruto, ampak na žalost je tako. user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.4.2008 11:53:28   
al1*
Tu najdeš napotke, mi smo se jih držali inšli brez težav:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1060043&mpage=1&key=zagreb&#1086537

lp

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?