Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: žitne kašice in adaptirano mleko 24.10.2006 17:14:37
|
|
|
|
eya
|
Zakaj pa jih ne bi naredila kar z vodo, če že vsebujejo adaptirano mleko? Jaz delam tako.
|
|
|
|
RE: žitne kašice in adaptirano mleko 24.10.2006 18:11:16
|
|
|
|
monika30
|
Sem zgleda mal narobe razložila. Sej bi žitne kašice naredila z vodo. Zanima me, če se lahko mešajo adaptirana mleka pri obrokih čez dan in žitne kašice za večerjo na primer, ne pri enem obroku.
|
|
|
|
RE: žitne kašice in adaptirano mleko 24.10.2006 19:39:23
|
|
|
|
triša
|
Kako???
|
|
|
|
RE: žitne kašice in adaptirano mleko 24.10.2006 20:13:05
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Ja, js mu npr. že skoz dajem Aptamil. Kupim pa tud kakšne kašice, ki se mešajo samo z vodo, pa niso od Milupe. Tako v enem dnevu včasih dobi tud kakšno drugo vrsto adaptiranega mleka. Pri nas ni posebnih težav s tem, ima samo malo trši kakec vsake toliko časa, ampak ne verjamem, da je to razlog. Mislim, da si to mislila, če sem te prav razumela... Lp
|
|
RE: žitne kašice in adaptirano mleko 24.10.2006 20:23:06
|
|
|
|
tajtaja
|
Moja dva pijeta Bebo2, pa jima dajem tudi mlečne kašice Hipp, ki se meša z vodo. Sem pa odkrila DM-ove kašice, ki so zgleda več kot dobre, saj sta moja dva navdušena nad okusom, jaz pa nad ceno . Pa nimamo nobenih problemov, le vedno bolj polni smo.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?