Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ženske hvaležnost pa taka 10.8.2005 16:37:07
|
|
|
|
mtd
|
ojla, jaz še nisem nič dobila, sem pa šla pogledat tja, kjer si napisala, da je, z geslom in tako, pa sem si sama uredila. hvala, da si se tako potrudila, lep pozdrav in :rozica: zate
|
|
|
|
ženske hvaležnost pa taka 10.8.2005 16:38:59
|
|
|
|
Moyca_
|
enih par mailov sploh noče poslat- niti ko sem poslala samo link, tak da ene imajo očitno kaj narobe s predali (preveč polne že od prej,...)
|
|
|
|
ženske hvaležnost pa taka 10.8.2005 16:43:26
|
|
|
|
Mariposa
|
Ja Mojca, ti si pa res čudna, da takole folk obremenjuješ z maili:hudicek::)-:)-:)- Drugače pa hvala, kolikor sem na hitro videla sem vse dobila:rozica:
|
|
|
|
ženske hvaležnost pa taka 10.8.2005 18:44:03
|
|
|
|
brbra
|
Moyca brez sekirancije, aja pa hvala za knjižico:rozica: Tiste ki pa pošiljate tako bedna sporočila mojci, če bi malo boljše pogledale bi vidle da je celotni mejl zložen iz več delov zaradi kapacitete filov:zmeden2::hudicek: Se dajo stvari pa tudi malo drugače povedat. Sploh pa tejle bo šla kakšna kila manj dol ker se razburja:)- lp:sloncek:
|
|
|
|
ženske hvaležnost pa taka 10.8.2005 22:32:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Moyca, jaz pa ti lahko samo rečem, HVALA LEPA, da si se tako potrudila za nas in nam to pošiljala. Sem prejela vse in sem zelo vesela. :rozica::rozica::rozica:Moj računalnik pa se tudi ne pritožuje.:) Aja, čakaj, danes mi je crknil, pa sedaj sedim na bratovem. A da nisi ti to meni zakuhala, ha????? :zmeden2::zmeden2: Ne, hecam se, nič nisi kriva, je bil vklopljen, pa je toka vmes zmanjkalo. Zdaj pa je tema.
|
|
|
|
ženske hvaležnost pa taka 11.8.2005 6:26:46
|
|
|
|
a&m
|
Hvala, dobila vse! lp
|
|
|
|
ženske hvaležnost pa taka 11.8.2005 7:16:47
|
|
|
|
nena m
|
Hvala še enkrat! nena:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?