Monika79
|
Draga anonimka Da eno rečem na tvojo temo, pa ne razumi narobe Ampak ob branju tvojega sporočila, mi je malo dalo misliti, mislim, da punce tukaj na RR, katere se trudijo zanositi (z mano vred) in postati mamice, sploh ne razmišlajo oz. razmišljamo o spolu otročka, ker je vseeno kaj bo, glavno , da je zdravo, tako da mislim (možno, da se motim) da se nisi ne vem kako dolgo trudila,da si prišla do te majhne pikice, ki raste pod srčkom in ki ji boš ti dala življenje, vse bi na tem ljubem svetu dala, da bi lahko nosila angelčka pod svojim srcem, zato je popolnoma brezveze, da se ukvarjaš z temi mislimi, joj vedno sem se vidla z punčko, tja sedaj pa so ti angeli prinesli fantka, fantka, ki bo ves tvoj ponos, veruj mi,da bo. Upam, da ne zameriš mojim besedam, samo nimam dlake na jeziku in enostavno povem, v tem primeu pač napišem, pa nočem slabega, samo ker sem slučajno prebrala to sporočilo, pa sem enostavno morala napisati mnenje, ker me je kar zapikalo pri srcu, ker si želim zanositi in iz meseca v mesec upam in si želim, da le bo uspelo pa še mi pač ni usojeno , druge pa niso zadovolje z spolnom svojega halo? tako, svoje sem napisala lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|