N.SI
|
No, naj povem, da pri meni je tako, da morava biti oba za... Tudi kadar on je (in recimo, da je večinoma za) in jaz ne - še nisem slišala, da "včeraj pa ni bilo nič"... Taki mi delujejo že mal psiho (oprosti na izrazu) - ampak, da moraš svojo tazadjo skrivat, ko se obuvaš, pa da ne moreš v miru skuhat kosila in ti vleče hlačke dol (ne rečem, če se to zgodi parkrat, ampak govorim o situacijah, ko moraš biti kar naprej na preži!) in da ne omenjam, da ne upošteva tvojih bolečih bradavic!?! Klofuto mu primaži, če ne razume lepega pogovora. No, ne mislim resno, sam bi mu pa povedla milionkrat, da pač nisem pohotnica na kubik, da mi je spolni odnos všeč a takrat, ko imam potrebo... Da je pa NIMAM 24 h NA DAN! In da ti nisi una enih, k se ji sam naprej luštra... Ej, če tega ne razume, pol pejt stran! Zame so take zadeve že na meji s posilstvom, morda je to huda beseda - a posiljuje te dejansko psihično ("včeraj ni bilo pa nič, a bova zdj... pred službo!") in tudi, ko greš v posteljo z njim na izključno NJEGOVO željo (ki meni meji že na zahtevo) je to tudi fizično posilstvo... Reš se tega stvora... Pa pomoje ima "-" samozavesti in se hoče s seksom samodokazovati in dokazovati tebi, kok maš fajn deca. GROZA! Pa srečno tebi in ne obupuj - reši zadevo
|